Volt olyan akinek a 29 heten ismet elojott a rosszullet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 18:42
1/3 anonim válasza:
Nekem a harmadik trimeszterben tértek vissza a kora terhességi tünetek. Az elején a hormonok miatt, a végén meg a baba nyomja az idegeket, a tüdődet, a gyomrodat...szóval nem ritka, hogy egyes tünetek vissza-visszatérnek már nagyterhesen.
2/3 anonim válasza:
28 hetes vagyok, nekem a gyomrom ég, de nagyon :( És sokszor vagyok rosszul én is. Nehéz, mert itt a 20 hónapos nagylányunk is, s Őt is el kell látnom, pihenni csak éjszaka tudok. A baba nyom ezt-azt, ahogyan az első hozzászóló is írta. Gyomorégésre kis időre bevált nálam a hideg tej. A rosszullétre sajnos semmi :(
Kitartást!
3/3 Babi0906 válasza:
Én néha szédelgek, ha nem ettem rendesen reggel akkor kis hányinger. Savam is van arra a tej jól bevált. Az utóbbi időben a lábgörcs és más csont fájdalmak vannak (térd, boka, derék). Ezek mind csak ideiglenesek nálam.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!