Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan 7 hetes anyuka...

Van itt olyan 7 hetes anyuka akinek egyáltalán nincsenek rosszullétei?

Figyelt kérdés

2012. márc. 4. 06:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia igaz én már nem vagyok állapotos két fiam van ,és egyikkel se voltam rosszul,semmi tünetem nem volt a mell feszülésen kívül.Üdv egy két kisgyermekes anyuka
2012. márc. 4. 06:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hetes vagyok,de nekem sincs semmi bajom a mellfeszülésen kívül,van már egy 2 éves kisfiam,vele sem volt semmi bajom!soha nem hánytam!

2012. márc. 4. 07:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Aki most terhes az nem így látja,ezért kérdeztem azokat akik per pillanat állapotosak.

Később eléggé el lehet felejteni,az enyhébb rosszulléteket.

Magamból indulok ki.

2012. márc. 4. 07:31
 4/10 A kérdező kommentje:

És milyen vitaminokat szedsz? Kedves második válaszoló.

Mert első terhességemnél nagyon enyhe szag undoromm volt,pici hányinger ha olyan ételt kínáltak amit nem kívántam.

Ezeket szépen elfeledtem és azt hittem nem is voltam rosszul.

De most újra terhes vagyok és eszembe jutott,h hasonlót éreztem már....

2012. márc. 4. 07:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Igaz már 29 hetes vagyok, de az első hetekben - talán a 8. hétig kutya bajom nem volt. Mondtam is a férjemnek, hogy de jó, nincsennek rosszulléteim. Aztán a 8. héttől minden nap émelygés, sőt hányás egészen a 17. hétig, aztán mint akit elvágtak. Addig még a pirítós szagától is rosszul voltam. Vagy ha a nagynak (16 hós) csináltam a reggelijét, azt nagyon nem bírtam. A gyomrom kezdett el égni úgy 1 hete, de semmi más problémám nincs szerencsére.
2012. márc. 4. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Másodi válaszoló vagyok!

Gravidát szedek meg ha egy pici fáj vagy feszül a hasam akkor magne b6-ot veszek be!Annyit vettem észre hogy eddig minden reggel kakaót ittam,most meg nem tudom meginni!

2012. márc. 4. 11:11
 7/10 anonim válasza:
Szia én 10 hetes terhes vagyok és az első pillanattól semmi hányinger rosszul lét , mellfeszülésem volt van is de más semmi örülj neki én is örültem, hogy semmi"bajom" sincs nás eléggé szenved.... Jó babavárást!
2012. márc. 4. 19:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Első terhességemnél nekem 10 hét körül kezdődött a szagundor és enyhe hányinger,de össze se lehet hasonlítani a második és a mostani terhességemmel.

Ezeknél mintha kő lenne gyomromban és gyenge is vagyok.

Elsőnél pedig szaladni jártam,úsztam stb.

2012. márc. 5. 06:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én most vagyok hét hetes, előző héten voltak rosszulléteim kb. minden másnap. Nemtudtam csak kiflit és kekeszet enni. De akkor ki is adtam magamból mindent. Mióta szedem a magne b6-ot azóta nincs semmi bajom. Mellfeszülés, érzékenység, szagundor, kívánósság van. Lehet később jelentkeznek, szerintem ne aggódj miatta!
2012. márc. 11. 07:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem sincsenek tüneteim. Néha reggelente érzem a pocimat, de azt se mindig. Én is Magneb6-ot szedek.

Boldog babavárást!

2013. okt. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!