Van itt olyan 7 hetes anyuka akinek egyáltalán nincsenek rosszullétei?
Szia!
Én 6 hetes vagyok,de nekem sincs semmi bajom a mellfeszülésen kívül,van már egy 2 éves kisfiam,vele sem volt semmi bajom!soha nem hánytam!
Aki most terhes az nem így látja,ezért kérdeztem azokat akik per pillanat állapotosak.
Később eléggé el lehet felejteni,az enyhébb rosszulléteket.
Magamból indulok ki.
És milyen vitaminokat szedsz? Kedves második válaszoló.
Mert első terhességemnél nagyon enyhe szag undoromm volt,pici hányinger ha olyan ételt kínáltak amit nem kívántam.
Ezeket szépen elfeledtem és azt hittem nem is voltam rosszul.
De most újra terhes vagyok és eszembe jutott,h hasonlót éreztem már....
Másodi válaszoló vagyok!
Gravidát szedek meg ha egy pici fáj vagy feszül a hasam akkor magne b6-ot veszek be!Annyit vettem észre hogy eddig minden reggel kakaót ittam,most meg nem tudom meginni!
Köszi a válaszokat.
Első terhességemnél nekem 10 hét körül kezdődött a szagundor és enyhe hányinger,de össze se lehet hasonlítani a második és a mostani terhességemmel.
Ezeknél mintha kő lenne gyomromban és gyenge is vagyok.
Elsőnél pedig szaladni jártam,úsztam stb.
Szia! Nekem sincsenek tüneteim. Néha reggelente érzem a pocimat, de azt se mindig. Én is Magneb6-ot szedek.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!