5hetes terhes vagyok és nincsenek tuneteim csak mellfeszulés és fáradtság, ez normális? Nemkell megijednem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 09:30
1/8 anonim válasza:
Szia! Ne ijedm meg, minden rendben van veled! Azon szerencsések közé tartozol, akiket nem kínoz meg annyira az első időszak!:-) Nekem sem volt más tünetem 5 hetesen! Gratulálok és boldog babavárást! 7+4 hkm
2/8 anonim válasza:
Nem kell :) Sőt, hidd el, hogy nem rossz az, ha az ember lánya jól van. :) Én a 18. hétig folyamatosan rosszul voltam minden szagtól, minden kajától. Ráadásul a tünetek semmit nem árulnak el a baba hogylétéről. Nyugi, és grat! :)
29 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Nem. Nem kell.
És még jöhet pár hét múlva, ha nincs szerencséd...
4/8 A kérdező kommentje:
koszonom szépena válaszokat rendesek vagytok..akkor aggodalomra semmi ok...néha annyira berezelek h mégsem vagayk terhes h ellovok par terhességi tesztet,de hála Istennek mind erospozitív:-)
2012. febr. 25. 11:40
5/8 anonim válasza:
Nekem sem volt és még most sincs semmi tünetem. Már 21 hetes vagyok és a hasnövekedésen kívül semmi tünetem nincs, ja és persze, hogy mocorog a baba
Jó babavárást
6/8 anonim válasza:
Örülj neki, én 6 hetes vagyok de olyan hányingerem van, hogy fel se tudok néha kelni. Nekem sincs egyéb tünetem, de néha olyan rosszul vagyok, hogy még azt is elfelejtem, hogy miért.
Boldog babavárást!
7/8 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok mint te! 6 hetes, csak mellfeszülés, fáradtság és néha kívánosság:) boldog babavárást!:)
8/8 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi terhességi tünetem, és az egész terhességem teljesen komplikáció mentes volt végig, és a kisbabánk is egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!