Az utolsó hónapban normális a nagyfokú fáradtság?
Figyelt kérdés
Olyan, mint az első 12.hétben volt. Jövök-megyek, feküdni nem szeretek, de nagyon tompának érzem magam szellemileg és testileg is? Ez helyénvaló ilyenkor vagy inkább az időjárás miatt van? 35hkm.2012. febr. 23. 10:51
1/3 anonim válasza:
Előfordulhat és persze az időjárás sem segít. Ne hajszold túl magad, hogy kipihent legyél a nagy napon.
2/3 anonim válasza:
Szia. Ugyanígy vagyok en is. Mostanaban en is hihetetlen faradt vagyok, szellemileg, testileg egyarant. Szerintem az idojaras is lehet az oka, de lehet szimplan most faradunk el. Nem tudom.
35 hkm
3/3 anonim válasza:
Én kb egy hete érzem ezt, eddig nagyon is energikus voltam.Minden nap mentem valahova, hogy ne kelljen egyedül itthon ülnöm. Már kifáradok a boltba menéstől is, egyfolytában aludnék. A lábaim elkezdtek dagadni.:( Már nagyon szenvedek.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!