5 hetesen nincsenek terhességi tüneteim. Honnan tudjam, hogy nincs e baja a babának?
Figyelt kérdés
Bocsi ha valaki úgy érzi,hogy hülyeséget kérdeztem.2012. jan. 27. 14:14
1/10 anonim válasza:
Első tünetem 9 hetesen jött elő (gyomorégés).
S nem is volt túl sok gondom, max. fáradékony voltam még.
Szóval nem muszáj, hogy bármi bajod legyen!
Különben meg még az elején vagy, később még bármilyen terhestünet előjöhet.
2/10 anonim válasza:
Sehonnan, ugyanis vagy rosszul levős típus vagy, vagy nem. Élettelen magzatnál is fennállhat a rosszullét anélkül, hogy élő lenne, sajnos. 20-25. héttől érzed csak a mozgását, addig maximum csak megérzéseid lehetnek.
3/10 A kérdező kommentje:
Szia!Kösz a normális választ,azt hittem lefogják kiabálni a fejem a buta kérdésért.Pedig csak aggódok.
2012. jan. 27. 14:20
4/10 anonim válasza:
Ugyan már :) Aki volt terhes és aggódós (mint te vagy pl én) az tudja, hogy milyen. Mindig van valamin aggódni :) De csak, hogy írjak pozitívat pl az én aggódásom teljesen elszállt a szüléssel (vagyis a felesleges aggódásom, mert persze aggódni való mindig van)
5/10 anonim válasza:
Ja és próbálj meg lazítani! Boldog babavárást ! :)
6/10 anonim válasza:
Én rosszul voltam, minden tünetem megvolt, mégis aggódtam. :) Kitartás, így visszatekintve hamar telik az idő, a 17. hétig volt nehezebb, míg nem éreztem mocorogni. Ha aggódós vagy, a tünetek sem nyugtatnának meg, hidd el.
És gratulálok! :))
24 hetes kismama
7/10 anonim válasza:
Még lehetnek ezután! Vagy egyáltalán nem lsznek, ezt nem lehet előre tudni. Ameddig nem vérzel, nincs baj.
8/10 A kérdező kommentje:
Olyan nagyon aranyosak vagytok.Köszönöm szépen,és én is gratulálok nektek:)
2012. jan. 27. 14:31
9/10 anonim válasza:
A babával biztos hogy minden rendben,ezen ne agyaljál.Inkább örüljél hogy nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdődött és a 16.hétig tartott,napi 2-szer hánytam enni nem igen tudtam.Teljesen akkor múlott el minden mikor megmozdult,a 18.héten.
10/10 anonim válasza:
7. hétben vagyok a tünetek még csak most jönnek, émelygés, hányinger ne aggódj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!