Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen nincsenek terhességi...

5 hetesen nincsenek terhességi tüneteim. Honnan tudjam, hogy nincs e baja a babának?

Figyelt kérdés
Bocsi ha valaki úgy érzi,hogy hülyeséget kérdeztem.
2012. jan. 27. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Első tünetem 9 hetesen jött elő (gyomorégés).

S nem is volt túl sok gondom, max. fáradékony voltam még.

Szóval nem muszáj, hogy bármi bajod legyen!

Különben meg még az elején vagy, később még bármilyen terhestünet előjöhet.

2012. jan. 27. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Sehonnan, ugyanis vagy rosszul levős típus vagy, vagy nem. Élettelen magzatnál is fennállhat a rosszullét anélkül, hogy élő lenne, sajnos. 20-25. héttől érzed csak a mozgását, addig maximum csak megérzéseid lehetnek.
2012. jan. 27. 14:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Szia!Kösz a normális választ,azt hittem lefogják kiabálni a fejem a buta kérdésért.Pedig csak aggódok.
2012. jan. 27. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már :) Aki volt terhes és aggódós (mint te vagy pl én) az tudja, hogy milyen. Mindig van valamin aggódni :) De csak, hogy írjak pozitívat pl az én aggódásom teljesen elszállt a szüléssel (vagyis a felesleges aggódásom, mert persze aggódni való mindig van)
2012. jan. 27. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja és próbálj meg lazítani! Boldog babavárást ! :)
2012. jan. 27. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Én rosszul voltam, minden tünetem megvolt, mégis aggódtam. :) Kitartás, így visszatekintve hamar telik az idő, a 17. hétig volt nehezebb, míg nem éreztem mocorogni. Ha aggódós vagy, a tünetek sem nyugtatnának meg, hidd el.

És gratulálok! :))

24 hetes kismama

2012. jan. 27. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Még lehetnek ezután! Vagy egyáltalán nem lsznek, ezt nem lehet előre tudni. Ameddig nem vérzel, nincs baj.
2012. jan. 27. 14:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Olyan nagyon aranyosak vagytok.Köszönöm szépen,és én is gratulálok nektek:)
2012. jan. 27. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
A babával biztos hogy minden rendben,ezen ne agyaljál.Inkább örüljél hogy nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdődött és a 16.hétig tartott,napi 2-szer hánytam enni nem igen tudtam.Teljesen akkor múlott el minden mikor megmozdult,a 18.héten.
2012. jan. 27. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
7. hétben vagyok a tünetek még csak most jönnek, émelygés, hányinger ne aggódj:)
2012. jan. 28. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!