Vállalnád a terhességet? Alul bőven.
nem lehetne genetikai vizsgálatot? Kromoszóma vizsgálatra gondolok. annak 4 hét az eredménye.mert ha egészséges, akkor viszont gondolom nem kérdés, hogy megtartanád...
Ingyenes a vizsgálat, és még az időből sem csúszol ki. Sztem beszéld meg a dokival a vizsgálatot, mert ott kiszürik a betegségeket.Én 4 hete voltam magzatvízvételen. Hidd el megéri.
Nagyon sajnálom az esetedet.Még sosem hallottam ilyent,h egy pár annyira összeférhetetlen.
Túl nagy kérés lenne ha megkérnélek h magyarázd meg nekem?És azt is h miben nyilvánúl meg a sérültség?Vagyis mennyire súlyos?
Megvárnám azt a terhességi kort amikor megtudják mondani h sérült-e vagy sem.Mert azért van 30-40% h nem sérült.
Ha sérült,akkor NEM tartanám meg.
Továbbá:tudom,h most lélektelennek tűnök,de:
Mivel neked is és a párodnak is egy élete van,hát másik párt keresnék akivel találok.Ahhoz h teljes értékű életet élhessek.
A már meglévő sérült közös gyerekről pedig közösen gondoskodnánk tovább is.
Ha a már meglévő gyermeked nem lesz képes önálló életre, és valószínű, h a tesó sem, akkor a válaszom: nem!
Az elsőre fordítanám minden erőmet, nem vállalnám a 2. gyereket.
Borzasztóan sajnállak, nagyon nehéz lehet! :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!