Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek 3000g alatt született a babája a 38. és 40. hét között?

Figyelt kérdés

Ha igen kisfiú volt vagy kislány? Mennyivel született és hányadik héten? 34, vagy 36. heti uh-on hány g-nak mondták a babót? Minden rendben a babóval?

Előre is köszi a válaszokat!

2012. márc. 4. 12:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Holnap majd megírom mit mondtak. Múlt héten már be akartak fektetni dysmaturitas ill. kevesebb magzatvíz miatt, de szerencsére kiderült, hogy ilyenről szó sincs, "csak" kicsi a babucim. Eszek egész nap, vitamint is eszek, de tény, hogy annyire nem tudtam figyelni magamra/magunkra mint az első babámnál.
2012. márc. 4. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Erről te nem tehetsz! Nekem az első lett dysmaturus, pedig vele mindent megtettem amit lehet. A másodiknál nagyon durva dolgok voltak, nem tudtam a terhességemmel törődni, mégis nála nem volt gond!
2012. márc. 4. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:

37+4 napra született a fiam 2800 grammal.

Pedig nagyobbat vártunk,mert a 32. héten 2250-nek mérték, és kb. 3700-es születési súlyt tippeltek.

Igaz,hogy hamarabb jött, de egy kilót nem hízott volna kb. két hét alatt.

De nyugi!

Barátnőm nemrég szült 35+4 hetesen, 2300 g-al és minden ok, egy hetet voltak csak kórházban!

2012. márc. 5. 05:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk uh-on, és sajna csak 10 dkg-ot hízot múlt hét óta, vagy akkor nem néztek jó méretet. Már nagyon félek, hogy mi lesz, olyan pici a hasam is, éjjel sokszor arra ébredek, hogy azt álmodtam nincs is hasam. Kedden megyünk újra akkor meg is vizsgál hátha beindul tőle, mert azt mondja ha ilyen picurka és nem is nagyon fejlődik akkor inkább fejlődjön pocakon kívül. Attól félek mi van ha még ennyi sincs, 2680g, mi van ha fél kilókat tévedtek?
2012. márc. 6. 09:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Remélem minden rendben lesz veletek! Fél kg-mal felfele is tévedhetnek nem csak lefele!!

Majd írd meg mi van veletek!

2012. márc. 6. 10:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Így van ahogy az utolsó írta! Sokszor hallottam,hogy alig 3kilós babát jósoltak,és majdnem 4kilóbal született!
2012. márc. 6. 18:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, majd írok!:-)
2012. márc. 6. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:

2-dik vagyok. Szülés előtt majdnem egy héttel alig 2 kilónak tippelték és végül pár nap múlva majdnem 3 kiló lett!

Minden rendben lesz. Ha nincs 3 kiló se gond, majd megnő idekinn!!!!

2012. márc. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!