Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jó így a hirdetés?...

Szerintetek jó így a hirdetés? Kismamafotózás?

Figyelt kérdés

Pár hónapja nagyon jó tanácsokat kaptam itt pár kismamától hirdetéssel kapcsoltban, hogy mi fontos nekik babafotózásnál ,miket írjak le és ezért nagyon jól meg tudtam szerkeszteni kíváncsi vagyok, hogy ez jó e így szerintetek?

[link]

Előre is köszi a tanácsokat!

Ja amúgy a felesége vagyok a fotósnak csak ezzel én foglalkozom.

2012. márc. 3. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is adtam anno jó sok tanácsot itt, és én kérdezek most az aukcióban is. Tudod, arra illene odafigyelni, hogy az ember a lehető legrövidebb időn belül választ kapjon, ha feltesz egy kérdést...
2012. márc. 6. 18:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Amint tudtam válaszoltam.
2012. márc. 8. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet nézni az utolsó belépést, meg is néztem, és mivel beléptél oldalra, miután írtam, de választ nem kaptam, ezért jeleztem itt a problémám.
2012. márc. 9. 08:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen valószínűleg a férjem ránézett de mivel én intézem a vaterát nem válaszolt.
2012. márc. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!