2/6 anonim válasza:
Ez egy aukciós oldal, általában licitálni lehet rajta. Annyi a hiba, hogy azt kellett volna írnia, hogy 1ft-ról indul az aukció, nem azt, hogy 1ft.
Ha szerencsés vagy, akár 1ft-ért a tied lehet.
3/6 anonim válasza:
Nem értem,mi ezen a félreérthető?
1ft-os aukció,nincs minimálár...Semmi baj vele,szerintem..
4/6 anonim válasza:
Ezen kár fennakadni, kismillió ilyen van :)
Szerencsés esetben más nem licitál, és 1.-Ft tényleg. Én már sokszor kifogtam :)
Szóval nem félreérthető, hiszen a kikiáltási ár 1 Ft, az hogy mennyi lesz a végső ár, majd kiderül.
6/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy pl. a fedélből egyet adok -le van írva- de a fotón szerepel az eredeti doboza, amin 4 van feltüntetve.
Ezzel csak azt akartam, hogy lássák, tényleg új dolgokról van szó, tehát nem használt, csak megvettem.
2011. aug. 14. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!