Produkálhat a szervezetem félreérthető tüneteket azért mert nagyon babás akarok lenni? Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak a tüneteket?
előfordulhat az ilyen, és a babás és a mensi tünetek sokszor nagyon hasonlóak.
tesztelj szerintem
szia!
Sajnos igen. Nem akarok hosszú sorokat, de nagyon sokan bevallották, hogy annyira szeretnének babásak lenni , hogy amikor valaki leírja a tüneteket ide, egyből " megtalálják" magukon. Aztán persze kiderül , hogy nem.. és elkeserednek.
Persze ez egy nagyon rossz dolog. Aki teherbe szeretne esni , előbb érdemesebb ellazulnia. Nem tünetekkel foglalkozni , a ciklusgörbékkel ; a terhességi hormonok tudják mi a dolguk! :) Ha egészséges nő valaki (tehát nem kell kezelést folytatni a babáért) az legyen nyugodt , számolgatás , stressz nélkül is eljön az idő! Ezt teljes jóindulatból írom , csak egy vélemény:)
1 kismami
lányok én is így voltam ...tesztetek, tünetek s semmi:(
sztem már ha nagyon akarsz holnap vagy 23 tesztelj, clareble val...
Mikor még én is olvasgattam ezen az oldalon a tüneteket, mikor vágytam a babára, magamon is észrevettem őket. Egy kis émelygés, hányinger, ciciérzékenység, szédülés, fejfájás, minden volt!
Most 7 hetes várandós vagyok és rájöttem, hogy ha egy kicsit is többet tudok a dolgokról, milyen babát várni, akkor ez nem fordulhatott volna elő. Ezt a rosszullétet, fáradtságot, mellérzékenységet ami ennyire elviselhetetlen, nem lehet bebeszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!