Feltöltöttek rólam egy félreérthető képet facebook-ra, kértem őket, de nem szedik le. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Osztálytársaim levették a zárhangot a telefonjuk kamerájáról és egész kedden engem fotóztak a legjobb fiú barátommal, ahogy átkarol, megölelem, stb. Nem vettem észre, most láttam facbook-on. Apukám is facebook-ozik és nem hiszi el, hogy csak barátok vagyunk. Kértem a feltöltőket szépen, kiabáltam velük, semmi nem használ:( Mi legyen?
13L
2011. jan. 16. 20:42
1/12 anonim válasza:
van olyan gomb, hogy "jelentem" - report, ha angolul használod. én még nem próbáltam, hogy mire jó, de szerintem az ilyen helyzetekre..
2/12 anonim válasza:
most ez zavar téged, hogy egy fiu átölelt és apukád aszt hiszi, hogy pasid... :S?
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, zavar, mert apukám üvöltözött velem-.-"
2011. jan. 16. 20:47
4/12 anonim válasza:
Hát engem is zavarna. Jelentsd őket a Facebookon, ahogy javasolták.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem enged a gép, ráklikkelek, tölt, tölt és még mindig tölt... pedig nagyon gyors:S
2011. jan. 16. 21:33
6/12 anonim válasza:
Mostanában ezt csinálja a facebook. Állítsd le a folyamatot a böngésződdel, majd indítsd újra.
Ha nem megy beijesztheted őket egy feljelentéssel, hiszen olyan képet készítettek rólad amin felismerhető vagy, engedélyt nem adtál rá, ráadásul közösségi portálra is feltöltötték, ahol visszanyomozható, hogy ki volt. Ez a személyiségi jogok megsértése.
Le lehet pontozni, attól még így van.
7/12 A kérdező kommentje:
Felraktam rólam pár másik képet is... Azon másik fiúkkal vagyok, de senki nem bírja felfogni, hogy azért, mert ők a legjobb barátaim. Arról nem tehetek, hogy jóképűek:D És most egy k.rvának is hisznek, amiért egy csomó fiúval vagyok a képeken...
2011. jan. 17. 15:39
8/12 anonim válasza:
Jelentsd.Próbálgasd.Előbb utóbb sikerül:)
9/12 anonim válasza:
Egyébként ezért fel is jelenthetnéd őket,mert te nem tudtál a képekről és az engedélyed nélkül tették fel közösségi oldalakra,ahol mindenki láthatja.
10/12 anonim válasza:
Jelenteni hülyeség mert miután rámész a jelentésre, kiír valami olyant, hogy csak azért mert esetleg ciki rólad a kép, ne jelentgesd, mert úgy sem fogják leszedni. Tehát a facebookot nem lehet kérni, max a feltöltőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!