Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vett már valaki mellszívót...

Vett már valaki mellszívót internetes hírdetés alapján?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható?Láttam 1000 és 20000 közötti árakat is.
2009. máj. 11. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én Teszvesz-en vettem, nagyon szuper mellszívót fogtam ki olcsón. Ajánlom neked is a teszvesz.hu-t, esetleg a vatera.hu-t itt egész jó cuccok vannak, és az eladókat "le tudod ellenőrizni" a vélemények alapján.
2009. máj. 11. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Én fogok. Ezt néztem ki. Nagyon jók az eladó értékelései.

[link]

2009. máj. 12. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is avent isis van,és szuper szolgálatot tett!Ráadásul tejleadó voltam,és így elég sokat használtam,de még mindig kifogásolatlan állapotban van!A következő babámnál is tudom majd használni!Már megbántam,hogy nem az interneten vettem használtat féláron,mert ezeket valaki szinte 1-2 hónapig használja!Ez a fajta újonan kb 13000-15000 ft között van!
2009. máj. 13. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!