Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lány vagy fiú?

Szerintetek lány vagy fiú?

Figyelt kérdés

Harmadik babánkat várjuk:)

Az előző kettő várandósságomhoz képest ez teljesen más.

Semmi rosszullét, egyéb tüneteim: közepesen érzékeny mellek, mellfeszülés, gyakori farkaséhség, állandó fáradtság kb. a 6. hétig, mindig aludtam volna, derékfájás nehezebb napok végén. Mit gondoltok, ezek a tünetek milyen nemű babára utalhatnak? Előbb megvárom a válaszokat, aztán megírom, hogy az első kettő milyen nemű...:) Köszi!

2012. márc. 2. 14:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kíváncsi leszek, mi jön be a tünetek alapján!:) Mindenképpen megírom majd. (Egyébként inkább a savanyút kívánom.)
2012. márc. 4. 13:57
 22/32 anonim ***** válasza:
Nekem iker kisfiaimmal semmi tünetem nem volt,semmit se kívántam,ugyanúgy ettem,csupán aludtam állandóan.Most 5 év után érkezik a tesó,borzalmas hányinger,undor,émelygés a 6- 14 hétig.Hányás nem volt, de minden evés után még erősebb émelygés.A mai napig itt kerülget enyhébb verzióban ....sosem hittem van ilyen!Spagetti,rántotthusi,pöri eszek mindent,néha gumicukor,fehér milka-nem szerettem soha!Pattanások, fejfájás...Belémbeszélik-ez biztos lány! Én meg fiút sejtek..de nem bánom cseppet sem-nagyon várom :-)
2012. márc. 11. 06:09
 23/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tünetem volt még az orrvérzés is. A 20. heti genetikai uh.-n mondták meg, hogy ő is FIÚ! Úgyhogy semmi alapja nincs ezeknek a hiedelmeknek, hiszen az első két terhességem hasonló volt, ez teljesen más, mégis mindhárom egynemű! Ezt azoknak írom, akik erre keresnek rá, hogy van-e összefüggés a tünetek és a gyerek neme között. Mindenkinek nagyon kellemes babavárást, könnyű szülést és nagyon jó babázást kívánok!!!

2012. jún. 30. 09:56
 24/32 A kérdező kommentje:
Fiú lett ő is!😄
2023. máj. 23. 09:06
 25/32 anonim ***** válasza:
És ezt hogy viselted lelkileg? En eleg rosszul...3 fiu szinten. Nagyon szeretnék egy kislányt végre. Ugy érzem nem teljes így az életünk
2024. febr. 20. 22:17
 26/32 A kérdező kommentje:

Ugyanígy... amikor az orvos mondta, hogy ő is fiú, hazafelé sírtam is, ami miatt bűntudatom van azóta is.

Eltelt 10 év és újra szerettünk volna babát. Érdekes módon most nem álltam hozzá görcsösen, elfogadtam volna, ha ő is fiú. Valahogy úgy voltam vele, akkor nem adatott meg. De végül lány lett és így tényleg minden álmom valóra vált. Így érzem kereknek az életemet. De csak a neme miatt nem vállaltunk volna negyediket.

2024. febr. 20. 22:51
 27/32 anonim ***** válasza:
Most a 4-nel en sem görcsoltem rá. Nagyon fura is h összejött mert 4 nap telt el ovu és együttlét között. Azelőtt így sosem lettem terhes. Eldöntöttem h végre magammsl foglslkozom gyerekek után erre pozitiv lett a teszt. Tenyleg nem is érten. Hat myjd meglatjuk. Minden esetre te is élő példa vagy h a 4. Lany. Nekem is így lenne teljes az életem! Amufy ugy tudom a nők minel idösebbek annsl eselyesebb a lany
2024. febr. 21. 13:10
 28/32 A kérdező kommentje:
Igen. Szorítok!
2024. febr. 21. 13:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki neoünk is a 4. Kislány ;)
2024. márc. 3. 08:41
 30/32 anonim ***** válasza:
- nekünk
2024. márc. 3. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!