Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lány vagy fiú?

Szerintetek lány vagy fiú?

Figyelt kérdés

Harmadik babánkat várjuk:)

Az előző kettő várandósságomhoz képest ez teljesen más.

Semmi rosszullét, egyéb tüneteim: közepesen érzékeny mellek, mellfeszülés, gyakori farkaséhség, állandó fáradtság kb. a 6. hétig, mindig aludtam volna, derékfájás nehezebb napok végén. Mit gondoltok, ezek a tünetek milyen nemű babára utalhatnak? Előbb megvárom a válaszokat, aztán megírom, hogy az első kettő milyen nemű...:) Köszi!

2012. márc. 2. 14:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét lánynál ilyen tüneteim voltak, úgyhogy lányra tippelek.

DE mivel sokan ilyen tünetekkel kisfiút vártak, így ebből is látszik, hogy tök alkatfüggő, és semmi általánosítást nem lehet levonni ebből a nemekre vonatkozóan ;-)

2012. márc. 2. 15:06
 12/32 anonim ***** válasza:

Nekem ezekkel a tünetekkel lány lett, de én nem tudnám ezt ilyen egyértelműen kijelenteni, hogy márpedig ez lányt vagy fiút jelent, mert ugyanazokkal a tünetekkel nagyon sok kismama szenved, mégis más nemű babájuk lesz.

Persze azért én is kíváncsi vagyok, hogy fiad vagy lányod lesz. :)

2012. márc. 2. 15:14
 13/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is kisfiú lesz! Nekem nem voltak ilyen tüneteim és kislányt várok!

De nem törvényszerű, h ezek a tünetek tényleg fiúra utalnak! Sőt! Ismerősömnek 1 lány 1 fia van és a harmadiknál meg volt győződve, h lány lesz a tünetekből kiindulva, és fiú lett!!!! :) jó babavárást!

2012. márc. 2. 15:49
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.igazából remélem,hogy kislány lesz,mert a két idősebbik fiú.:-)ezért is gondolom,hogy esetleg lány,mert teljesen mások a tüneteim...az első válaszolónak:még 30 alatti vagyok:-)
2012. márc. 2. 16:22
 15/32 anonim ***** válasza:
Nekem most vannak ugyanilyen tüneteim az egész család fiút mond, kislányommal csak émelyegtem két hétig semmi más bajom nem volt. Szerintem a tünetetk alapján nem lehet ezt megjósolni, de én örülnék egy újabb kislánynak olyan unszimpatikus, ez a fiúmánia ebben az országban, ha lányod van mindenki bíztat mintha olyan olyan rossz dolog lenne, majd a következő fiú lesz. Csak azértis remélem kislányom lesz megint:)
2012. márc. 2. 16:28
 16/32 A kérdező kommentje:
Ja, meg még annyi, hogy többen megjegyezték, hogy szép lett az arcom. (Olyanok is, akik nem tudnak róla.)
2012. márc. 2. 17:03
 17/32 anonim ***** válasza:
mit kívánsz inkább? sós/savanyút, vagy édes/csipőset? nekem ez bejött, előbbi fiú, utóbbi lány jele. én azt hallottam, hogy az arc a fiúkkal szépül meg inkább.
2012. márc. 2. 17:11
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Arcom megszépült, sósat kívántam, lányom lett. :)

Ezek a tünetek igen becsapósak...

2012. márc. 2. 18:58
 19/32 anonim ***** válasza:

Nekem mindhárom terhességem más volt, mást kivántam, máshogy voltam rosszul, mások voltak a koraterhességi tüneteim is... mégis mindháromszor kisfiam lett! :)

ILyen tünetekkel is, amiket írtál!

Szorítok, hogy két fiu után lányod legyen, ha azt szeretnél! Érdekes, én harmadszorra is kisfiut szerettem volna!! :)

2012. márc. 2. 18:59
 20/32 anonim ***** válasza:

Nekem a lányommal voltak ennyire enyhe tüneteim,a fiammal komolyabb volt.

Szóval szerintem kislányod lesz.

majd írd meg.

Ja és csak az tudja igazán összehasonlítani a tüneteket akinek van már fia is és lánya is.

Mert amég csak lányom volt azthittem,h nagyon rosszúl voltam,de amikor megéreztem a fiúval,akkor rájöttem,h a lányommal semmiség volt az egész.

Most megint nagyon szarúl vagyok lehet megint fiam lesz.7 hetes vagyok.

2012. márc. 3. 00:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!