34+5naposan szülni? Milyen esélyei vannak a babának?
Úgy látom a mai kérdésekből, hogy ma mindenki azért aggódik, hogy ha előbb jön a picije, akkor midnen rendben lesz-e.
:)
Ez csak azért tűnt fel nekem, mert ma reggel óta én is ezeken agyalok. Most a 33. hétben vagyok.
Épp egy 28 hetes kérdezőnek írtam vissza, hogy a kolleganőmnek a 28. hétre jött a baba. És a (kis)fia már 10 éves! :)
SZóval, ne aggódjunk!
Egyébként is: az aggódásunkkal semmin nem változtathatunk. Nem tudjuk befolyásolni az életöünket. Hát, még a picinkét!
Örüljünk isnkább a pocakosodásunknak, mert ez úgysem egy túl hosszú időszak!
Ne aggódj te sem!
Aggodalommentes napot!
:)
32 hetes kismami
Jó tanács.
HA nagyon nagyon rendezettek fájásaid, akkor sipirc a legközelebbi KÓRHÁZBA, még ha csak vaklármának gondolod is.
A babóca kedvétől függően, és attól, hogy mennyire viseli meg a szülés lehet eleven és egészséges, de lehet egy életre beteg lesz.
Amiért kórházba és ne csak orvosi rendelőbe rohanj: Nekem infúzióval és ágynyugival jobb belátásra téritették a csemetémet, megúsztunk saccra egy egyhónapos inkubátort(doki rémisztgetése) tolókocsit stbstbstb.(valószínű csak azért mondta a nem lányálom részeket csak, hogy a seggemen maradjak, és pihenjek)
NE aggódj, azon, hogy kijönne, én is aggódok azóta, vagyis aggódtam, most már várom, hogy kijöjjön, és már ha akar jöhet is, egyáltalán nem korababa.
Nyugi, ki fogja húzni a végéig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!