AngelSounds magzati szívhanghallgatót milyen sűrűn használhatom, hogy ne ártsak a babának?
Ártani nem fog neki, de azt tudnod kell, hogy azért a babák nem szeretik a dopplert, zavarja őket! El is szoktak húzódni a közeléből.
Ennek ismeretében használd, vagy ne használd. Én inkább nem használtam a terhesség alatt, kibírtam...
En par naponta hasznaltam mindket gyereknel.
A vegen meg mar alig.
A kezdeti lenduletben lelkes az ember, de naponta szerintem akkor is felesleges hasznalni. Amikor mar allando es gyakori volt a magzatmozgas, akkor mar el is felejtettem, hogy van szivhanghallgato, csak volt 2-3 csendesebb nap a vege fele, akkor vettem elo.
Nem tudom, hogy mennyire zavarja oket, nem hinnem, hogy durvan, en elhuzodast sem vettem eszre, a szivveresuk is szabalyos marad. En ugy tudom, hogyha valami felizgatja oket, akkor a szivveresuk felgyorsul, illetve nem teljesen szabalyos. Ha annyira zavaro lenne a dopler, akkor gondolom ez eszreveheto lenne.
Én is mint a második, eleinte jaj, de jó volt, hogy megvan, kétnaponta, háromnaponta, aztán ez csitult, mert elég diszkós fiam volt már a pocakban is. A végén, mikor már kevés helye volt, és mondjuk délután 3-4-ig nem éreztem nagyon mozogni, akkor behallgatóztam, de már majdnem elfelejtettem, hogy van.
Szerintem sem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!