4 hetes kismama vagyok, és lehet túlaggódom, de én biciklivel járok minden nap de véletlenül belementem egy nagy buckába, kicsit megrángott a hasam, de jól vagyok, ugye nincs baj?
Nincs hát.
Arra figyelj hogy nehogy leess a bicajról és nehogy a hasadra ess!!!!!
jaj nem remélem nem lesz ilyen.
egyébként elég jó az egyensúly mert a hátsó ülésben cipelem a 13 kgos lányomat :)
de vigyázok mindig leszállok a bucka előtt, vagy felállok az ülésről, de ezt véletlenül nem láttam,.
Én is tök sokáig jártam biciklivel, úgy kb 20-23 hetes koromig, persze ésszel, a bukkanókat kikerültem, ha lehet azért te se menj bele, gondolom hogy nem szándékos volt, de azért figyelj. :) és nehogy eless. Boldog babavárást :)
33 hkm
én végig bringáztam az elejétől a végéig (kivéve mikor télen lefagyott) még az utolsó héten is bringával mentem a védőnőhöz, óriás hassal, 4 kg-os babával, menni már nem tudtam úgy nyomta a hólyagomat, jobb volt bringázni, bár elég viccesen néztem ki :D
szóval nem baj, csak nagyon figyelj a biztonságotokra!!
5. vagyok
a 6. válaszolótól kérdezném, hogy miért tiltott le a doki? mivel indokolta?
az enyém is tudta, de még meg is dicsért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!