Ma kaptam meg a AFP eredményét! Ha kóros értéket mutat akkor mit fognak csinálni? Milyen vizsgálatok lesznek? Nagyon ideges vagyok!
Figyelt kérdés
Az AFP eredménye kóros értéket mutatott:0,85MoM.Nem sokára megyek a kórházba!De olyan ideges vagyok!És csak sírók!Olyan nehezen sikerült a baba és mikor sikerült akkor elveszíthetem?Gondolom kell mennem akkor Kecskemétre genetikai vizsgálatra nem?2012. márc. 1. 09:03
21/24 anonim válasza:
Kedves 19. válaszoló. Mikor derült ki a kromoszóma rendellenesség? születés után? mennyi volt az afp érték?
22/24 anonim válasza:
Ha azt írták rá, hogy rendellenesség nem található, akkor jó.
23/24 anonim válasza:
Szia!
Most én is elkezdtem aggódni,mert az afp 0,58 mom lett, de nálunk a határérték 0,4-2,5 között van. Holnap megyek védőnőhöz, de igese vagyok naon!!!
24/24 anonim válasza:
Szia 21. válaszoló!
Sajnos csak most vettem észre a kérdésed.
Tehát jó 2 héttel később vették le a vért és így lett az eredmény 0,79 MOM , az alsó határ 0,8 MOM.
Azért vették le később mert a 12 hetes UH-n módosították a kiírás dátumát, már akkor ennyit el volt maradva a Picikém, hiába mondtam, pontosan tudom mikor készült és nem lehet 2 héttel későbbi.
Ez a lemaradás mindig nagyobb lett és végül a 39. héten 1590 g-mal született. Csak a születés után derült ki hogy genetikai rendellenessége volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!