Ma kaptam meg a AFP eredményét! Ha kóros értéket mutat akkor mit fognak csinálni? Milyen vizsgálatok lesznek? Nagyon ideges vagyok!
Nekem a 0.78-at tökéletesnek mondták...
Nem értem miért lenne rossz a te eredményed!
Nyugalom és boldog babavárást!!!
A kecskeméti genetikát kerüld el messzire!!! Hu engem ott annyit szívattak! Mindenáron magzatvízvételre akart küldeni a pétervári lászló doki.... borzalmas volt.
Remélem a te érdekedben, hogy nem kell odamenned!!!
Nem, pont jó. De ha későn lenne, akkor magasabb lenne, mint a várt érték.
A magzatvízvételre mindenkit rá akarnak beszélni, aki elmegy a genetikára. Mert az a 100 %, és nem akarják vállalni a felelősséget. Elvileg bárkinek lehet beteg a babája. Ha nem akarsz magzatvízvételt, ne menj el. Az egy dolog, hogy nem kellemes, de el is lehet tőle vetélni. Szerintem emiatt ne kockáztass, hacsak a családban nem volt Down-kór.
Szerintem jó az értéked.
Ha sokkal kisebb lenne az utalhat egyéb genetikai rendellenességre ( nem Down kor- ennél magas az érték).
Ha későn veszik le akkor magasabb eredmény jön ki.
Nekem sajnos ezért nem vették észre hogy gond van, jó 2 héttel később vették le és alig volt az alsó határon az eredmény. 4-es kromoszóma rendellenessége volt a fiamnak.
Sziasztok!Ma voltam Kecskeméten!Először uh-on voltam.Szerintetek jó?
Egy élő magzat med.végű fekvésben.
A magzatvíz mennyisége átlagos.BPD:43mm(37-50)
AC=133mm FL=28mm HC=156mm OFD=55mm
Súlybecslés:266g
Terhességi kor 18hét 4nap-UHT alapján
Hum:26mm A koponya szerkezete szabályos,gerinc ép.Hasfal zárt.4üregű szív sejthető,ritmusos szívműködés,Ép rekesz.Gyomor és béllumenek norm.tágasságúak.Vesék és húgyhólyag ábr.Végtaganomáliára utaló jel nem látható.Köldökzsinór norm.Jelenleg durva magzati fejlődési rendellenességre utaló jel nem látható.
Szerintetek jó eredmény?3 hét múlva vissza kell mennem uh-ra és ezért a genetikai tanácsadóba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!