Dávid vagy Dániel? Melyiket választanátok inkább, és miért? (vezetéknév mindkettőhöz passzol. )
Figyelt kérdés
köszi előre is!2012. febr. 29. 21:08
11/17 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik.De ha nagyon választani kéne,akkor a Dávid.Abba is bele kell gondolni,hogy egyszer felnő az a gyerek,és hívják Daninak???Danibácsi?!:D
Elég hü.lyén hangzik.
Lehet lepontozni :)
12/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő nagyon tetszik, de nálunk a férjemnek ezek a nevek nem tetszenek. Én iskolában dolgoztam, volt két kisfiú, akit Daninak hívnak és nagyon aranyos gyerekek, ezért én azt választanám. A Dávid viszont férfiasabb.
13/17 anonim válasza:
Azért nem tetszik a Dániel, mert senki enm fogja úgy hívni, hanem Daninak. De amúgy nem rossz név, viszont inkább a Dávidra szavaznék.
14/17 anonim válasza:
Mi is gondolkodtunk A Daniel neven, nekem is nagyon tetszik, csak eppen kislany lesz a mienk.
15/17 anonim válasza:
Most várom a 2. babánkat, ha kisfiú lesz, Dávid lesz. Férjemnek nem tetszett a Dániel, mondjuk annyira nekem sem.
16/17 anonim válasza:
Második babánkat várom. Kisfiú lesz és Dánielnek fogják hívni!
17/17 anonim válasza:
Nekem mindkét név tetszik, de végül Dániel lett a fiam. Igazából egy gimis osztálytársamat is így hívták, nagyon-nagyon jóban voltunk, ezért döntöttem így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!