Derékfájós voltam mindig a terhesség erre különösen rásegített. Viszont tegnap óta alig tudok kiegyenesedni, ez mitől lehet?
Nem feltétlenül, de hány hetes vagy?
Azért figyelgesd magad, keress valamilyen kényelmes testhelyzetet,és ha úgy van azért jelezd az orvosnk.
Én is hátfájós vagyok, és szintén volt már pár rossz napom... A keményen való fekvés csodát tud tenni. Én pár éjszakát a földön töltöttem polifoamon. Reggelre már mindenem fájt, de a hátam jobban lett. Azért vigyázz, meg ne fázz. Ezen kívül a tartós ülést kerüld, ha teheted. Ha dolgozol, kelj fel és járkálj néha. Ha még nem jársz mamatornára, az is segíthet. Említsd meg a gyógytornásznak, és biztos javasol pár gyakorlatot. Napi pár perc medencebillentés, stb. már sokat segít. Akár a netről is letölthetsz ilyeneket. De arról azért győződj meg, hogy nem méhgörccsel kapcsolatos-e a hátfájásod, ezt persze az orvosod tudja csak megmondani. Szerintem nézesd meg magad vele először.
Jó egészséget mindkettőtöknek!
22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!