Ez terhesség lehet?
Derékfájás: ha elrontott egy tornagyakorlatot, akkor én először ott keresném a bajt, izomhúzódás, idegbecsípődés...
Láz: kiválthatja a deréktáji sérülése, egy egyszerű vírus is.
Szóval hacsak nem tudsz védekezés nélküli együttlétről, kimaradó menzeszről.... bármiről ami terhességet idéz elő akkor ez nem terhesség jele.
basszus akkor én is terhes vagyok... mert fáj a derekam, mert megemeltem magam... Kiváltó okot írtál, elrontott híd.
Láz, már írtam, hogy vírus, megfázás, én csak úgy spontán is szoktam lázas lenni pár óra erejéig...
Megvan neki, oké láttunk már első trimben menzizőt, de azért a számuk kicsi, nagy eséllyel nem terhes...
Aggódó apajelölt vagy rosszmájú oszttársnő vagy?
A terhesség jelei ám nem mindenkinél jönnek elő. Kettőből kettőt tünetmentesen vittem végig.
Ha ennyire aggódó vagy, egy üljetek le megbeszélni a védekezést: a pharmatex nem megfelelő-elégséges... a megszakítás sem.
Kettő ha szeretnél nyugis éjszakákat akkor a menzije után 2héttel kérj tőle reggeli pisit, és csináljatok tesztet.
Mert ezek szerint van oka, hogy aggódj.
Plusz kísérd el házi dokihoz a hátával.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!