Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigy túlműködés miatt...

Pajzsmirigy túlműködés miatt fogadnál orvost a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Már szedek rá gyógyszert (Letrox). Most rendes értéken van (3,73). Még nem vagyok terhes, csak tervezzük. Van egy 2 éves kisfiam, de amikor vele voltam terhes még nem volt gond a pajzsmirigyemmel, ezért nem fogadtam orvost.

Ha nem muszáj nem szeretnék orvost fogadni, anyagi okok miatt. Inkább többször járnék ellenőrzésre és vérvételre. Ez is elég, vagy jobb, ha van saját orvos? Bár már többektől hallottam, hogy a fogadott orvos sem foglalkozott velük jobban, mint az sztk orvos.

A válaszokat nagyon köszönöm

2012. febr. 27. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A 3,73-as TSH az magas a babához. És ez alulműködés.

Legalább 2 körül kell lenni, de az se baj, ha 1 körüli.

Én babákat várok, átmentem túlműködésbe, 0,01 a TSH-m, de az endokrinológus szerint nem baj.

Az alulműködés probléma a terhességben, tehát a magas TSH.

Akinek alulműködése van terhesség közben 2 havonta nézik a TSH-ját.

2012. febr. 27. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:
az előzőnek igaza van,h ez a babához sok.én csak áldani tudom a dokimat és nem sajnálom rá a pénzt,nekem ennnyit megér a babám.csak 2 havonta kell menni és közel sem kér annyit,mint a nőgyógyász
2012. febr. 28. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!