Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltak rossz/rém álmaitok...

Voltak rossz/rém álmaitok terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Néha... A legutóbbiból arra keltem, hogy hangosan zokogok, és a férjem alig bírt megvigasztalni... Szerencsére nem sűrűn..
2012. febr. 27. 15:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is elég húzósak voltak, és nem is értem hogy miért, a legtöbb a babára éleződött ki. Hiszen most nem boldognak kellene lennem?
2012. febr. 27. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
mert aggódsz a szülés miatt, az utána következő dolgok miatt, ez megjelenik az álmaidban is. Nekem két gyermekem van, mind a kettővel voltak rémálmaim, nagyon szörnyű érzés, de szerencsére ettől nem lesz semmi bajuk. Szerintem ezen mindenki átesik.
2012. febr. 27. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én négy gyereket szültem,de előfordultak rémálmok nálam is.Most nem vagyok terhes de 2 napja énis borzalmasat álmodtam.

Másnap elég rossz kedvre derített,de ma már tűltettem magamat rajta.

4 gyerkőc anyukája

2012. febr. 27. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem az első harmadban voltak rémálmaim, aztán szülésig semmi, majd utána 3 hónapig megint...
2012. febr. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!