Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki a terhessége...

Van itt olyan aki a terhessége alatt végig emelgette a tizen-sok kilós nagytesót?

Figyelt kérdés
Nem lett belöle baj? 24 hetes vagyok és egyre nehezebben emelem. Viszont van hogy muszáj mert egész nap egyedül vagyok vele.
2012. febr. 27. 21:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem is uszály emelgetnem a lányomat,21 hós,13 kiló.27 hetesen kinyílt a méhszájam:(szóval óvatosan emelgess,és csak akkor ha muszáj.

31 hetes km

2012. febr. 28. 12:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Itt is egy emelgető :) Fiam 21 hós, 11 kg fölött van, és rengeteg olyan helyzet van, hogy nem tudom máshogy megoldani, csak emeléssel.

A doki erre azt mondta, hogy ha nem most kezdek hirtelen nagy súlyokat felemelni, hanem egyébként is ehhez vagyok szokva, akkor nem lesz belőle semmi baj.

Estére viszont ha érzem, hogy már keményedik a pocakom, akkor ha én is fürdetem, a férjem emeli ki-be a kádból, és ő is hozza be fürdés után (régi családi ház, hideg az előszoba, és a padlólap, a fürdőben viszont nincs hely öltöztetni, így törölközőben kell ölbe behozni hidegebb időben).

27 h km

2012. febr. 28. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!