Kisbabát szeretnénk, lehetek terhes? A részletek lent
Miért nem tesztelsz????? Már ha 5 napja késik napközben is megcsinálhatod mert már ki kell mutatnia ha terhes vagy...
Írd meg majd az eredményt...
Akár baba is lehet a dologban. Ha már 5 napja késik, miért nem csinálsz egy tesztet?
Megkérdezhetem, ha babát szeretnétek, akkor miért megszakítással vagytok együtt? Csak kíváncsi vagyok.
Szeretnénk babát a jövőben de még most nincs meg az a nagyon fix pont egy picinek de ha összejön mi leszünk a legboldogabbak és megteremtjük a fix pontot is.
A teszt még azért várat magára mert félek az eredménytől hogy negatív lesz.
Szerintem tesztelj...megtudod az eredményt és nyugodtabb leszel még ha negatív akkor is.
Első voltam
A nehezebb és fájdalmasabb behatolás nem hüvelyszárazság miatt van? Nem hinném, hogy a hüvelyed lenne összeszűkülve.
Egyébként meg mi a jobb? Továbbra is azon morfondírozni, hogy vajon babás vagy-e, vagy csinálni egy tesztet és tudni a biztos eredményt? 5 nap késés után már kimutatja bármelyik teszt, akár délután is. Ha esetleg negatív, és továbbra sem jön meg, akkor 2 nap múlva reggeli eső vizeletből csinálj egy újabb tesztet. Majd írd meg az eredményt.
Szerintem meg nagyon fiatal vagy még 1 gyerekhez!
Nagy felelősség, átgondoltátok nagyon?
Pozitív lett a teszt, a pénteki teszt mutatta ki.
A családnak mikor elmondtunk sok dolgot mondtak miért nem kellene megtartani, amit be látok igazuk van.
Én még májusban fejezem be az iskolát lesz egy szakmám és enni anyuka lesz belőlem, a párom tartana el minket ami elég költséges és nem akarok ekkora felesősséget ráhagyni.
Szivem szerint nem vetetném el, már a gondolattól is depressziv leszek, de a józan ész és a tények azt mondják hogy tegyem meg.
Most mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!