2 külön kérdés 1-ben? Pocaklátszódás, családi adókedvezmény?
Figyelt kérdés
Szóval nem akartam két külön kérdést kiírni, hanem feltenném a kérdéseimet egyben:
1. 166 cm, és 53 kilóval indultam, most 9 hetes vagyok, nem látszik még a hasam. A hasonló testalkatúaknak hány hetes, hónaposan kezdett úgy meglátszani, hogy pólóban már észrevehető volt?
2. Olvastam itt egy hozzászólónál, hogy van valami olyan kedvezmény, hogy a magzat 91. napjától lehet igényelni 10 ezer forintot. Igaz ez? Kiknek jár?Hol lehet igényelni? Munka viszonyhoz kötött?
2012. febr. 26. 10:55
11/12 anonim válasza:
Nálunk a párom igényelte, kellett hozzá, hogy egy lakcímre legyünk bejelentve, és házasok legyünk.
A pocakom meg a 14. hét körül kezdett látszódni, azóta meg már hatalmas nagy. :)
29 hkm
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenképp utánanézek:)
2012. febr. 26. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!