Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetes leszek hétfőn! Sok a...

24 hetes leszek hétfőn! Sok a 7 kiló hízás?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 09:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
2012. febr. 25. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Bocsi, de szerintem sok, nem kezdtek kevessel. Igazabol eddig neked 2-3 kilo is eleg lett volna, abban a tempoban igy is lett volna egy tizes a vegeig, mert a baba miatti sulynovekedes most fog kezdodni igazan.

De meg visszaszorithatod.

En 178 cm vagyok, 62-64 kilo kornyeken kezdtem a terhessegeimet es ehhez a magassaghoz is eleg volt 73-75 kilo a vegere, a babak is jo sulyban voltak, nem is vizesedtem es meg igy is maradt 2-3 kilo szules utan raktarnak. 31 hetesen jartam a masodik babaval 7 kilonal, arra meg emlekszem.

2012. febr. 25. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Én most leszek 22 hetes és 7 kilónál tartok most. 56 kg-val indultam, de nekem kimaradt a kezdeti hányós időszak, így nem fogytam az elején.

Nem eszem én sem többet, mint előtte, kb. annyit. Én is hetente egyszer mérem magam, kicsit soknak találom a 7 kg-t, de azt tervezem, hogy most hogy jön a tavasz majd többet mozgok, sétálok, mert eddig irodában dolgoztam, sokat ültem egész nap. Így remélem a végére megállok tizen pár kilónál. Szerintem ne idegeskedj a súly miatt, egyél amennyi szükséges és mozogj többet, ha eddig nem tetted!

Boldog babavárást!

2012. febr. 25. 20:16
 14/16 Babi0906 ***** válasza:
Rajtam a 20. hétig 3 kg plusz volt, utána mint ha öntötték volna rám pedig látni nem lehet. Most 27+4 hetesen 9-10 kg-nál tartok. 68 kg kezdtem és most vagyok 77-78 kg. A leleteim teljesen normálisak és a cukrom is jó. Persze a védőnő már mondta, hogy sok, de így is alig eszek biztos nem fogok éhezni. Ha egész nap csak ennék megpróbálnék jobban odafigyelni, de nem így van. Majd leadom utána és nem foglalkozok ezzel amíg a babával minden ok és velem is. Különben is alkati kérdés.
2012. febr. 25. 21:31
 15/16 anonim ***** válasza:

165 cm 57-el lettem terhes. Az elejen hiztam , az utolso ket honapban mar alig, osszesen 20 kg. Szules utan 1 honappal lapos volt a hasam es lement az osszes. Majd a szoptatassal megtobb es megtobb.

A lanyom azota 2 eves. Szerencsere visszaszedtem par kilot, igy vagyok 52. De meg igy is sokan mondjak h tobbet ne fogyjak.

Anno a terhessegi kilok miatt aggodtam.....

24 hetesen en mar 10 kilonal jartam

2012. febr. 26. 07:36
 16/16 Babi0906 ***** válasza:
Hozzáteszem a 10 kg-ból 21-24 hét között jött fel 6 kg. Akkor gömbölyödött ki a pocakom is úgy igazából :D
2012. febr. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!