24 hetes leszek hétfőn! Sok a 7 kiló hízás?
Bocsi, de szerintem sok, nem kezdtek kevessel. Igazabol eddig neked 2-3 kilo is eleg lett volna, abban a tempoban igy is lett volna egy tizes a vegeig, mert a baba miatti sulynovekedes most fog kezdodni igazan.
De meg visszaszorithatod.
En 178 cm vagyok, 62-64 kilo kornyeken kezdtem a terhessegeimet es ehhez a magassaghoz is eleg volt 73-75 kilo a vegere, a babak is jo sulyban voltak, nem is vizesedtem es meg igy is maradt 2-3 kilo szules utan raktarnak. 31 hetesen jartam a masodik babaval 7 kilonal, arra meg emlekszem.
Én most leszek 22 hetes és 7 kilónál tartok most. 56 kg-val indultam, de nekem kimaradt a kezdeti hányós időszak, így nem fogytam az elején.
Nem eszem én sem többet, mint előtte, kb. annyit. Én is hetente egyszer mérem magam, kicsit soknak találom a 7 kg-t, de azt tervezem, hogy most hogy jön a tavasz majd többet mozgok, sétálok, mert eddig irodában dolgoztam, sokat ültem egész nap. Így remélem a végére megállok tizen pár kilónál. Szerintem ne idegeskedj a súly miatt, egyél amennyi szükséges és mozogj többet, ha eddig nem tetted!
Boldog babavárást!
165 cm 57-el lettem terhes. Az elejen hiztam , az utolso ket honapban mar alig, osszesen 20 kg. Szules utan 1 honappal lapos volt a hasam es lement az osszes. Majd a szoptatassal megtobb es megtobb.
A lanyom azota 2 eves. Szerencsere visszaszedtem par kilot, igy vagyok 52. De meg igy is sokan mondjak h tobbet ne fogyjak.
Anno a terhessegi kilok miatt aggodtam.....
24 hetesen en mar 10 kilonal jartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!