Szalagavatóra megyek ma.9 hetes vagyok, mire vigyázzak, mit szabad csinálnom nyugodt szívvel?
Figyelt kérdés
És magassarkúba szeretnék menni. Gondolom a táncot kilőhetem a listából, de van még valami amit kerüljek? Na meg az alkohol.2012. febr. 24. 13:00
1/4 anonim válasza:
Ha jól vagy, akkor menj magassarkúban, táncolj és szórakozz. Ne igyál, ne dohányozz.
Nem értem, miért ne táncolhatnál? Még abszolút nincs pocakod, ami gátolna a mozgásban.
Jó mulatást.
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, köszönöm. Csak nyilván aggódok, első baba:)
2012. febr. 24. 13:05
3/4 anonim válasza:
Ne bolondozz, nem beteg vagy, csak várandós. :) Mindent csinálhatsz, táncolj, érezd jól magad. Persze alkoholt ne igyál, de ami a mozgást illeti az mehet nyugodtan.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan érezd jól magad! Táncolj, élvezd, hogy nem gátol semmiben a pocakod! :D
Saját példám: 35 hetesen 9 cmes magassarkúban voltam egy esküvőn (csak polgári és utána ebéd kb 3 óra)
37 hetesen egy lakodalomban voltam, ott már kicsit alacsonyabb sarkú cipőben, de kb hajnal 3-ig táncoltam. Igaz, szünetekkel és nagyon el is fáradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!