Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Járt már így valaki? Első 12...

Járt már így valaki? Első 12 hétben lepényleválás?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, 2 napja véreztem és levált a lepény egy darabja, mint kiderült közel volt a méhszájhoz. Mire számíthatok? A baba jól van, szépen fejlődik, és szedem az utrogestant.
2012. febr. 22. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem 13 hetesen vált le. 3 hétig voltam kórházban. De azóta szerencsére minden rendben. Szigorú ágynyugalom, és magnézium volt nekem előírva. Bár ezt nem mindig sikerült betartanom, ugyanis van egy 3 évesem. Ma töltöttem a 36. hetet. Kitartás! Nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat!
2012. febr. 22. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mire számíthatok?"

Pihenj sokat!!!!! és 30 hét múlva egy egészséges újszülöttre!!!

2012. febr. 22. 16:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem valóban tényleg ez lesz a vége :-)

Engem hazaküldtek, és igyekszem pihenni, de van egy másfél éves kisfiam, vele foglalkoznom kell. Próbálom nem emelgetni, és fekszem amennyit tudok, de csak 1-1 órára tudok ledőlni. Ezek szerint van esély, hogy szépen regenerálódjon az a rész?

2012. febr. 22. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!

Tudom milyen ha van otthon gyerek. Ne aggódj, pihenj sokat! Én is emelgettem a gyereket, mert van amikor muszály. De amit lehet apa csinált. Pl.:fürdetés

2012. febr. 22. 17:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattál! Igazából nagyon megijedtem, de jó tudni, hogy más is szerencsésen túl van egy ilyenen. Neked is fájt a hasad? Mert akkor amikor véreztem és kijött az a darab, nem éreztem semmit, de másnap illetve azóta is fáj az egész alhasam. Ez mikor javul?
2012. febr. 22. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem este kezdődött, és másnap kezdtem el görcsölni. 3szor2 panangint, 3 dicinont, és még magne b6-ot adtak a kórházban.
2012. febr. 22. 18:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát én semmi fájdalomcsillapítót nem kaptam, sőt egy éjszakát sem tartottak bent. Azért remélem hamarosan jobb lesz!
2012. febr. 22. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy neked nem vált le annyira. Engem szó szerint elöntött a vér. Elmúlt rá egy hétre, haza engedtek, de még a kórházból sem értem ki, megint elöntött. Fájdalom csillapítót én sem kaptam, attól baja lehet a kicsinek.
2012. febr. 23. 10:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Engem is elöntött a vér, és konkrétan kijött belőlem a lepény egy darabja. Még meg is fogtam, mert azt hittem a baba.(tudom ez undorító, de megijedtem, olyan volt mint egy máj darab)
2012. febr. 24. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!