13. hétben vagyok és még mindig hányással küzdök; szerintetek ha evés után kb 2 óráig marad bennem amit ettem, abból szívódik fel valami azért legalább?
Figyelt kérdés
Próbálom úgy felfogni ezt a hányósdit, mint egy velejárót, ami ha van, ha nincs enni kell. De sokszor előfordul, hogy eszem és max eddig marad bennem. Ugye nem hiába teszem?2012. febr. 15. 18:01
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj,én is ugyanígy voltam mint te.Nekem a 10.héttől a 16.hétig tartott,napi 2-szer hánytam.Volt olyan is hogy le se tudtam nyelni amit éppen ettem mert már futottam is.Én is féltem hogy nem fog rendesen fejlődni a kislányom de nem lett semmi gond ő szépen növekedett.
2/4 anonim válasza:
Szerintem se aggódj emiatt, én annyit hánytam, hogy majdnem kórház lett belőle, sőt a legrosszabb az volt, amikor már vért hánytam, annyira sebes volt a nyelőcsövem a sok hányástól, semmi nem maradt meg bennem! A dokim azt mondta, ha 2 napig egy falatot sem ennék, akkor sem lenne baja a babának! Nálam a 6. héten kezdődött és kb a 13.-ig tartott, még néha most is rámjön, de nem egész nap szerencsére!
3/4 anonim válasza:
2 óra alatt sok felszívódik, ne aggódj. De ha mégsem elég, akkor te fogsz éhezni, mert a baba elvesz mindent, amire szüksége van.
4/4 anonim válasza:
Én annak idején örültem volna, ha 2 órát bennem marad az étel, sajnos én azonnal hánytam, amint leért, ha kaja volt, ha folyadék. Szerintem 2 óra alatt rengeteg szívódik! Ne aggódj! :)
3 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!