Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik nyáron voltatok...

Kismamák, akik nyáron voltatok várandósak nagy pocakkal, milyen ruhákat hordtatok?

Figyelt kérdés
Én aug elejére vagyok kiírva és fogalmam sincs milyen ruhákban fogok járni majd. Milyen rövid nadrágot bírtatok hordani, kismamásat vagy simát ami a pocak alatt összegombolható? Bár még hideg van,de a napokban gondolkodtam ezen,miket kell tavasztól beszereznem. Köszi,ha írtok ruha változatokat.

2012. febr. 22. 13:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én kismamásból egy farmert és egy fekete vászon nadrágot vettem, de hosszúakat. Dolgozni májusig dolgoztam, akkor még hosszúakat kellett hordani, rövid ujjú tunikákkal. Július 24-én szültem. Igazi kánikula volt akkor. Leginkább a létező legbővebb pólót és a férjem rövidnadrágját vettem fel otthon. Ha elmentem otthonról volt egy széles passzés lenvászon térdnadrágom, egy kötényruhám és jó pár kismama felsőm, ezeket kombináltam a hosszú nadrágokkal együtt.
2012. febr. 22. 13:18
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Július vége felé szültem, és nagy pocakkal a nyár a legjobb öltözködés szempontjából :) Elég pár leggings, és csinos, szellős tunikák. Ujjatlan, rövidujjú, stb.

Aztán a helyes, virágos nyári ruhák is nagyon csinosak, nekem volt nyakbaakasztós, ujjatlan, stb.

A gatyák: lenvászon hosszú kismamagatyám volt, és rövid farmerem, ami azonban nem volt kifejezett kismama nadrág, hanem kicsit buggyos, amolyan nyáron divatos kicsit "törökös" farmer volt. Én terhességem előtti nyáron is hordtam ilyen nadrágot és most is fogok, ha meleg lesz, imádom. Mivel csípőgatya, ezért nagy hassal a hasam alatt kötöttem meg, ennyi. Íme, ilyen:

[link]

Nekem ebből volt többféle :) Imádtam, és hozzá bármilyen felsőt fel tudtam venni, sima spagettipántosat, vagy olyat, aminek nincs is pántja (nekem nem volt nagyon nagy mellem kismamaként sem :)) Csinos kismamának éreztem magam, megmondom őszintén :)

Boldog babavárást és könnyű szülést :)

2012. febr. 22. 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz, én juliusban szültem, de azért én is nyári mami vagyok! Én legfőképpen szoknyákat hordtam, egész szoknyát, a nadrág sehogy se volt megfelelő, nagyon izzadtam! Itt egy link, itt vannak jó kis cuccok!

[link]

2012. febr. 22. 13:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Augusztus 16-ra voltam kiírva, de már júniusban is minden órásnak néztek többen is.:) Nagy baba is lett.

Nekem nem volt kismama nadrágom egy darab sem, kaptam kölcsön, de nem bírtam elviselni, hogy van a pocakomon valami (régen is csak a csípő nadrágot tudtam hordani).

Így én sportos nadrágokat hordtam. A cosmo city nevű üzletben vásároltam gumis illetve kötős derekú rövid nacikat 1750 forintért darabját, hosszú nadrágokból is csak a sportos fazont tudtam felvenni. Farmert és társait nem is hordtam. Amúgy is nagyon meleg volt, nem hiányzott az a has fogó kismama rész a nadrágokon.

Pólókból is tudtam olyat venni, szerencsére, amit terhesség után is nyugodtan hordhattam.

Boldog Babavárást!

2012. febr. 22. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Volt egy farmerszoknyám meg 3 rövidujjú felsőm.

Hidegebb napokra farmergatya és egy fekete 3 hosszú ujjú felsővel és egy elegánsabb papucs, ennyi. A legjobb nyáron terhesnek lenni, mert kevés ruha kell!

2012. febr. 22. 13:22
 6/14 anonim ***** válasza:

Én a Bahiában vettem két lenge, bő, háromnegyedes kantáros nadrágot. KÉnyelmes volt még a kánikulában is, és nyugodtan növeszthettem benne a hasamat.

Ezeken kívül hordtam még egy rövid kismama szoknyát és egy kismama halásznadrágot, de azok nem voltak olyan kényelmesek, mint az a két kantáros. Stílusuk miatt kicsit tininek éreztem magam bennük, de ez a legkevesebb. :)

2012. febr. 22. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Augusztusi és szeptemberi gyerekeim vannak. Nincs jobb a nyári nagy pocaknál. Csak mezítláb belebújsz a papucsba (nincs zoknizás és cipőfűzés), én lenge ruhákat vettem fel, a pisilés is könnyen megy így. (Nekem a végén már vagy 20 percenként kellett, szóval ez se mindegy :o)

A legjobb, szerintem. Én most a harmadikat májusra várom és ki vagyok akadva az öltözködéstől...

2012. febr. 22. 13:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors és hasznos tippeket. Mentek a zöld kezecskék is..
2012. febr. 22. 13:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Én varrattam varrónővel egybe ruhákat, direkt úgy csinálta, ha már nem lesz nagy pocim csak be kelljen venni belőlük.
2012. febr. 22. 13:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem nehéz dolgom volt, mert nem tudtam volna áttérni más stílusra, mint amiket addig hordtam. Az elején volt kismama farmerem, de senki nem mondta volna meg, hogy az nem egy mostani divat szerinti normál, szűk farmer. Egy darabig tudtam hordani a felsőimet, amik picit hosszabbak voltak. Vettem csőtopokat, amik csak hasnál buggyosak. (bár egy idő után már rámfeszült :-) Szoknyát, és rövidnadrágokat olyanokat vettem, amiknek nagyon rugalmas, gumis volt a derekuk. És pl. legging, amit még hordtam.
2012. febr. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!