Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a menstruációs ciklusom...

Ha a menstruációs ciklusom 7-8. napján estem teherbem akkor a későbbiekben ez mutatkozik az Uh-os adatokban? Eltérés vagy valami más?

Figyelt kérdés
A ciklus 7.-8. napján megszakításos módszerrel voltunk együtt ( 5-6 napig menstruálok), viszont a 14. napon védekezés nélkül voltunk együtt! Melyik a lehetséges?
2012. febr. 22. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
mindkettő,bár a 14 valószínübb
2012. febr. 22. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerinted? A megszakítás nem túl hatékony, de normál ciklusnál a 14. nap környékén van peteérés, szerintem 99%, hogy a nem megszakított, peteérés közeli időpont volt.
2012. febr. 22. 11:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez majd mutatkozik valamiben? Az Uh-os adatokból?
2012. febr. 22. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Háát, egy hét különbség nem feltétlen, de lehet, hogy kicsit korábban jön majd, meg nagyobb lesz, mint amilyennek számolja a doki.
2012. febr. 22. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 10. nap körül fogant, most voltunk 4D UH-on, és ott mondta a hölgy, hogy 4 nappal fejlettebb a korához képest.
2012. febr. 22. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
mutatkozik igen!
2012. febr. 22. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, mindig nagyobbnak fogják látni 1 héttel.

Nekem a 7. napon fogant, mindig nagyobbnak látták pont 1 héttel, így 1 héttel hamarabbi időpontra voltam kiírva.

2012. febr. 22. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Fog látszani az uh-n az eltérés. 12 hetes korig teljesen egységesen fejlődnek a babák. Ha pontosan mér a doki, napra pontosan meg lehet állapítani a korát. Nekem pl. a ciklus 21. napján volt peteérésem, és az ultrahang is ezt mutatta.
2012. febr. 22. 14:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Úgy mutatta hogy 1 héttel kisebb?

2012. febr. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!