Ha a menstruációs ciklusom 7-8. napján estem teherbem akkor a későbbiekben ez mutatkozik az Uh-os adatokban? Eltérés vagy valami más?
Figyelt kérdés
A ciklus 7.-8. napján megszakításos módszerrel voltunk együtt ( 5-6 napig menstruálok), viszont a 14. napon védekezés nélkül voltunk együtt! Melyik a lehetséges?2012. febr. 22. 11:11
2/9 anonim válasza:
Szerinted? A megszakítás nem túl hatékony, de normál ciklusnál a 14. nap környékén van peteérés, szerintem 99%, hogy a nem megszakított, peteérés közeli időpont volt.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez majd mutatkozik valamiben? Az Uh-os adatokból?
2012. febr. 22. 11:26
4/9 anonim válasza:
Háát, egy hét különbség nem feltétlen, de lehet, hogy kicsit korábban jön majd, meg nagyobb lesz, mint amilyennek számolja a doki.
5/9 anonim válasza:
Nekem a 10. nap körül fogant, most voltunk 4D UH-on, és ott mondta a hölgy, hogy 4 nappal fejlettebb a korához képest.
7/9 anonim válasza:
Igen, mindig nagyobbnak fogják látni 1 héttel.
Nekem a 7. napon fogant, mindig nagyobbnak látták pont 1 héttel, így 1 héttel hamarabbi időpontra voltam kiírva.
8/9 anonim válasza:
Fog látszani az uh-n az eltérés. 12 hetes korig teljesen egységesen fejlődnek a babák. Ha pontosan mér a doki, napra pontosan meg lehet állapítani a korát. Nekem pl. a ciklus 21. napján volt peteérésem, és az ultrahang is ezt mutatta.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Úgy mutatta hogy 1 héttel kisebb?
2012. febr. 22. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!