Vashiányos vérszegény állapotra nektek mit írt fel a doki?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 16:10
1/10 anonim 

válasza:

3x1 tbl Neo-Ferro Folgamma-t írt fel nekem a doki.
2/10 anonim 

válasza:

Nekem Neo-Ferro-Folgamma nevű tablettát.
3/10 anonim 

válasza:

Maltofer Fol tablettát
de C vitaminnal épül be a vas, és lehetőleg ne igyál kávét, mert a koffein gátolja a beépülését
4/10 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem a Ferro-folgammát írta fel az orvos, ebben van vas és folsav is. És nem mellesleg nem okoz szorulást, mint a Maltofer.
5/10 A kérdező kommentje:
n akkor okés, mert nekem is neo-ferro folgammat írt fel, most váltottam ki.
Kávé muszáj reggel, a vérnyomásom is alacsony. Esetleg ha reggeli kávé után 1-2 órával veszem be a tabit?
2009. jún. 5. 16:16
6/10 anonim 

válasza:

kiegészítés:
de a spenótba, tojássárgájába, csipkebogyóba, málnába, szederbe, sóskába és májban is rengeteg vas van.
A c vitamin pedig vízben oldódó, a paprikában, káposztában, citromban narancsban megtalálható és persze pezsgőtabletták formájában is.
előző író voltam
7/10 vav22 

válasza:

Neo-ferro folgammát... Na remélem sikerült jól leírni :D
8/10 anonim 

válasza:

Nekem is ezt a neo ferro folgammát irta fel a dokim, de nálam jelentkeztek a mellékhatások (hányinger, székrekedés).
9/10 anonim 

válasza:

Ferrum Haussmann szirup.(borzaszto az ize).
10/10 anonim 

válasza:

Neo-Ferro Folgammát nekem is. Kicsit nehéz összeegyeztetni a kajákkal ugye, koffein tényleg nem javallott, de nálam is mellőzhetetlen volt, ha valamit tenni is akartam aznap. Én úgy csináltam, hogy megreggeliztem, két órával utána bevettem, legalább egy óra még ebédig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!