Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki szül a Szent István kórházb...

Ki szül a Szent István kórházban Budapesten? 2009ben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 13:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azt hiszem 3 ágyas szobába szeretnék menni,nem is tudtam,hogy lehet választani,úgy tudom az egy ágyas az elég drága,meg én úgysem csőditek oda mindenkit egyszerre,meg nem is mindenki tud feljönni,már nagyon várom ,hogy láthassam a kisbabám,még csak 13/5 vagyok,de szeretnék mindenre felkészülni időben!!!!
2009. jún. 5. 16:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet válogatni. Oda kerülsz,ahol éppen van hely... A fizetős meg ha jól emlékszem 15 ezer/nap.
2009. jún. 5. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen!Elég sokan szülnek naponta az Istvánban!Nem hiszem,hogy nagyon lehetne válogatni,hogy hova tegyenek.
2009. jún. 5. 20:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Szia!Én Nov 28-ra vagyok kiírva.Kinél szülsz?
2009. aug. 14. 17:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Szia Kosztin Árpádnál szülök majd!!!!És te kinél??
2009. aug. 16. 19:33
 16/21 anonim ***** válasza:
Szia! Megírod majd a tapasztalataidat a szülésről? Én is Kosztin dr. úrhoz járok, és nála fogok szülni, bár az még elég messze van.Könnyű szülést!
2009. nov. 23. 12:01
 17/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Persze majd megírom neked a tapasztalatokat,de még van 2 hetem ,bár már akármikor jöhet a picuri!!!!

2009. nov. 24. 10:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Rendben, köszi, várom.:)
2009. nov. 26. 11:07
 19/21 anonim ***** válasza:

06-05 20:56 vagyok! Sziasztok!

Én már megszültem, szombaton lesz 8 hete. Nekem nem jók a tapasztalataim a kórházzal kapcsolatban. Születése után rögtön elvitték a babámat, mert nem sírt fel, bradycard volt, kicsi oxigént kellett kapnia ballonból, de én ezt csak 2 nap mulva tudtam meg, hogy miért. 1percre kaptam csak meg a babámat, egy puszi erejéig. Semmi szopi, meg köldökzsinór lüktetés várás stb... Egyébként 10 anyából, mind a 10 ezt mondta, pedig komplikációmentesek voltak. Szóval hiába kérdezősködtem én amíg varrtak, nem kaptam semmi választ, hogy mi történt a babával. Aztán ígérték, hogy 2-3 óra mulva megkapom, Ez éjjel 1 körül lett volna, de reggel fél 7-kor hozták. Egész éjjel azon járt az eszem, hogy az én kisfiam éhezik, rettenetes lelkiismeretfurdalásom van még most is, pedig nem az én hibámból nem kaptam meg.

Amikor megkaptam, mondta a nővér hogy jön segít pelenkázni és köldököt ápolni, mivel fogalmam nem volt erről. 5 percet mondott, két órát vártam!!! A mellettem fekvő anyuka segített mindenben! Ha ő nem lett volna, nem tudom mit kezdek...

Este pedig ua. a nővér jött és nevetve kérdezte, hogy na sikerült bepelenkázni???

Én 5 ágyasban voltam, szerencsére az első 3 nap ketten voltunk, majd 4.nap hajnalban telt ház lett, de szó szerint! Elvileg 2 látogató lehet egyszerre a szobában, de minden kórterem dugig volt emberekkel. Amikor eljöttem délben, úgy kb. 15 ember volt a szobában és a babákat nem számoltam bele! Úgyhogy csak szólok, hogy készüljetek, mert ha a baba éhes, bizony meg kell szoptatni, még ha 10 idegen van a szobában, akkor is. Kiküldeni nem lehet senkit, mert abból csak a veszekedés lenne. Én nagyon kimerülten jöttem haza a negyedik napon. A kórházban jó ha összesen aludtam 4 órát!

Ha van aki, meleg kaját vigyen nektek, éljetek vele! A kaja ehetetlen! Nekem minden nap hozott a férjem főtt kaját.

Még annyi, hogy a szülőszobára is vigyetek vizet, mert szülés után addig nem visznek fel az osztályra míg nem pisilsz, és nézni fogja egy nővér.

Egyébként ügyeletesnél szültem, a munkájukkal maximálisan meg vagyok elégedve. A doki és a szülésznő is sokat segített.

Könnyű szülést!

7 hetes baba anyucija

2009. nov. 26. 15:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kimerítő válaszokat,szerintem egyik kórházban sem jó lenni én voltam már sajnos egy párszor,de valamelyest jobb ha szülni megy az ember és ott van a picurka is,elég gyorsan eltelt az idő és már csak 10 napom van hátra a kiírt időpontig úgyhogy kész vagyok a szülésre már bármikor mennék :D!!!Minden jót nektek!!
2009. nov. 27. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!