Budapesten dr. Barna István mennyit kér egy szülésért (Szent Imre kórház)? Milyen a gyermekágyas részleg? Minden szobához van fürdőszoba, úgy mint más osztályokon? 1 hónap múlva szülök ott és nagyon érdekelne minden válasz.
Szia!
Én a fiánál, Barna Péternél szültem két éve szeptemberben, és most október végére várjuk a tesót. Mi az asszisztenst kérdeztük a Barnamedben, hogy mennyit szokás adni, és azt mondta, hogy a rendelési díj 10szeresét szokták adni. Akkor azt hiszem ez 6000 Ft volt, és mi 70000 Ft-ot adtunk, plusz egy üveg bort a megismerkedésünk évjáratából - a rendeléseken ő mindíg említette a borozást. Szerintem az apukájánál is hasonló a tarifa, esetleg egy kicsit magasabb. A gyerekágyas részleg kultúrált, én egy egyágyas szobában voltam, mert Julcsi születésekor az volt csak szabad, volt hozzá fürdőszoba, tiszta, kultúrált volt, kellemes élményem van onnan. Sok sikert, könnyű szülést!
Én 4 éve szültem nála.Akkor 40 ezret adtunk.Vizsgálat akkor is 6000 körül volt, tehát nem a 10x-ét adtuk.
Igaz annak idején én nem kérdeztem rá tőle hogy mennyiért vállalná, de komolyan mondom nagyon örült ennek az összegnek is.Olyan kedves volt.Én adtam neki oda a pénzt mikor megvizsgált hazamenetel előtt.Kinn a folyosón találkozott a férjemmel és még meg is köszönte neki.Férjem meg nem is tudta mit köszön meg neki, mert nem tudta hogy én már oda adtam a pénzt.Jah és császáros szülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!