Első trimeszterben ismeretlen okok miatt volt barnázásom. Gyógyszert kaptam és elmúlt. A második trimeszterben élhetek nemi életet a férjemmel?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 14:07
1/5 anonim válasza:
De mire kaptál gyógyszert ha ismeretlen volt az oka?
èn is barnáztam nálam is csak találgattak hogy a méhszáj volt érzékeny így pl ha köhögtem utánna barnáztam vagy vizsgálat után.
gyógyszert nem kaptam, mert nem volt mire.
Mi sexeltünk habár elsö terhesség volt mindentöl féltem.
Ha a méhszáj zárt minden gond nélkül.
2/5 A kérdező kommentje:
Volt már vetélésem,akkor is barnáztam. Most is elkezdtem barnázni és kaptam duphastont. 1hét után elmúlt. Azóta még szednem kell. De nem vizsgálták ki,hogől lehet.y mit
2012. febr. 20. 14:28
3/5 anonim válasza:
Én félteném a babót...inkább hanyagolnám:S
4/5 anonim válasza:
Szia! Én az első, és a második babánál se mertem. Féltettem őket, csak a legvégén próbálkoztunk hátha beindul tőle a szülés. Hát nem indult.:-)
Boldog babavárást: 35 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Szia. Én a nyáron barnáztam a terhességemmel,nem szexeltünk,gyógyszert is szedtem mégis elment a baba. Most nem barnáztam,de mégsem merek szexelni a férjemmel. Megértő és nem drámázik,tudja,hogy a baba a fontosabb most. Majd bepótoljuk...Szerintem ti se bolygassátok a belső szerveidet,ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!