Mit jelenthet ha a doki a 6 hetes uhn látta a babót mutatta is én kérdeztem hogy lehet tudni egyedül van-e erre azt mondta GYANÚS van ott valami de nem látta még, reménykedhetek ketten vannak? Még 3hét mire mennnem kell addig kilukad az oldalam.
Hát ha azt mondta, hogy gyanús... :)
nem küldött el laborba hcg szintre? Ott egy normál terhességnél kb. 3000 a hcg,(nekem 3000 fölött volt) egy ikerterhességnél a duplájára is nőhet. Ebből (is) szoktak következtetni, hogy egy vagy több baba van a pocakban.
Hat igen...gyanus...amugy van akinek csak a 12.-13. heten latjak meg mikor mar a babok kicsit mocorognak,mert van h addig takarjak egymast.
gratulakok! es szoritok!
Én is ugyanígy vagyok!!!
Nekem is lehet 2 van,de "majd meglátjuk mi lesz belőle"-mondta a dokim.Nekem 2 petéjüek lennének,ha megmaradna a másik is amelyik kissebb.
Engem se küldött Hcg szintet mérni.Nekem még van 7 nap a következő Uh-ig amikor megtudodm h felszívódott vagy megmaradt a második.
Szerintem reménykedhetsz. Barátnőmnél akkor vették észre, hogy 2 baba van, amikor a szívverésük is látható volt az UH-on :-)
Szorítunk! Jó babavárást!
igen, el szokták küldeni a kismamát vérvételre, ez nálunk rögtön megtörténik ahogy megyek a + teszt után. és ebben a vérvételben benne van a hcg szint ellenőrzése is.
első voltam
jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!