Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, hülyeséget...

Mit gondoltok, hülyeséget követnék ezzel el, ha megtartanám?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok.A barátommal együtt vagyok már másfél éve,ebből több mint fél éve mondhatjuk együtt élünk hiszen ittragadt nálunk :)

Most pedig benne van a pakliban h terhes vagyok tőle.A véleményetekre lennék kíváncsi,ti mit gondolnátok ha ismernétek és megszülném?Egyeltalán szerintetek nagy hülyeség lenne?

2009. jún. 5. 07:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen - igen...de azt gondolom h te/ti könnyebb helyzetben vagyok hiszen betöltöttétek a 18-at és aztán szültetek...a mai világban és "félek"a megszólásoktól,bánásmódoktól és a pletykáktól.Viszont szívem meg nincs ahhoz h levetessem.Nehéz helyzet az tuti,ilyen sohasem éreztem még!
2009. jún. 5. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
akkor egy kérdést had tegyek fel: ( nem leszólás) Te másnak szülöd a gyereket, vagy magatoknak? ne érdekeljen a mások véleménye, óó tudod hányszor megkaptam én is. de nem érdekel, szépen nevelem a gyerekem, senkinek semmi köze hozzá.
2009. jún. 5. 09:21
 13/21 anonim ***** válasza:
megint én. mjuk mi abból a szempontból könnyebb helyzetben vagyunk (mjuk nemtudom nálatok hogy van) a párom 25 éves, dolgozik, megvan mindenünk és a gyerekünknek is hál' istennek, annyi h még 1 enlőre mi is az anyumékkal élünk még őszig, de nem bánom, mert rengeteget segít.
2009. jún. 5. 09:24
 14/21 anonim ***** válasza:
megint én:)) tesztet csináltál már?
2009. jún. 5. 09:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Két oldalról tudok a dologhoz szólni.

Az egyik, hogy tényleg egy életről van szó,aki ha már ott van és minden jól megy 20 év múlva a társadalom hasznos tagja lesz. Hozzáteszem, abortusz ellnes vagyok.

A másik oldal, egy élet történet. Az anyám 17 évesen szült engem. Mindez 25 éve volt. Nem lett anya jellem, pedig mikor kicsi, cuki baba voltam ott volt, de ő maga is kölyök volt. Az apám akkor közel 30 volt. 2 évvel a születésem után elváltak.Anyu rájött, hogy még fiatal, és gyakran azzal az indokkal maradt ki, hogy "nekem keres új apát". A fiatalon "ki nem bulizott" időre visszavágyott, és anyaként passzolt engem a nagyimhoz, s ő élte a saját életét. Félre ne érts, nem vetek rá keresztet, de nem tudom pártolni, és pedagógusként nem tudom javasolni az ilyen fiat "anyává válást". Ha így alakult, úgy gondolom egy nehéz döntés, hisz egy egész életre szól!!! Kizárólag ennek fényében, az életre szóló felelősség vállalás fényében érdemes dönteni. Ha viszont az anyaság mellett döntesz, vigyázz nagyon a babádra, és a legnehezebb pillanatokban is az legyen a szemed előtt, hogy te, ti akaratátok őt!

10 hetes kismama

2009. jún. 5. 09:34
 16/21 A kérdező kommentje:

Dolgozik persze,most kezd lassan fellendülni a vállalkozása.

Itt vagyunk anyunál így 3an vagyunk egy házban.Tesztet délután hoz párom,de most is reggel óta szédelgélek ki.csit..

2009. jún. 5. 09:34
 17/21 anonim ***** válasza:
van msned? én irtam a sok választ, ha akarod dumcsizhatunk
2009. jún. 5. 09:39
 18/21 A kérdező kommentje:
igen van,de nem szeretném ide kiírni a sok ........miatt...
2009. jún. 5. 09:43
 19/21 anonim ***** válasza:
akkor küldj egy e mailt a 0testardo0@gmail.comra ez az email cimem, és akkor ott váltunk egy msn címet, nem nagyon használom ezt azért mertem én is ki irni:)) Természetesen csak akkor ha van kedved
2009. jún. 5. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!Én 19éves vagyok,33hetes terhes.

Párom 27éves,külföldön dolgozik egy ideje:S

de szépen megvagyunk.Bár távol van de együtt várjuk a Kisfiúnkat.

Én a bulik,jo kis egyetemi élet(most épp halasztok az egyetemen a terhesség miatt)helyett vállaltam a babát és a távolság ellenére kitartok a Párom melett.

Nehezebb de egyben szebb,boldogabb is:)Én egyik napról a másikra felnőttem mikor megtudtam h babát várok.

17évesen nemtom mennyire vagy érett,nem ismerlek.Őszintén 17évesen nemhiszem h megtartanám,de persze ti érzitek,ti tudjátok h mien erös a kapcsolatotok.

De ha megtartod nagy boldogságod lesz az biztos:)

Remélem jól döntesz:)

2009. jún. 5. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!