Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkorát tévedhet a Doki?

Mekkorát tévedhet a Doki?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy ha most vagyok 19 hetes és ultrahangon az orvosom azt mondta nem látja,de szerinte 70 % hogy lányt lát az mennyire lehet biztos? Ez az orvos nem szokott tévedni,de én nagyon fiút érzek és kíváncsi vagyok vajon tévedhet-e? Köszönöm a választ előre is!

2012. febr. 18. 22:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem 12 hetesen a genetikán látták már hogy lány. Két hétre rá egy másik doki is azt mondta, hogy lány. Most 19 hetesen voltunk 4D-n ott is azt mondták, hogy lány. Az előző babámnál sajnos csak a 22 héten derült ki szülésnél, hogy lány lett volna. Ha akarsz írhatsz privátba. 4D-re inkább a 24 hét után és a 32 hét előtt éri meg egyébként elmenni. 24-nél még egészben láthatod, már alakul az arcocskája, állítólag a 32 hétnél már nagyon szépen látszódik. Jó babavárást.
2012. febr. 21. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!