A 12 hetes uh-on az orvos elég biztos volt benne, hogy kisfiúnk lesz. Valóban ennyire hamar lehet már látni, vagy tévedhet?
Ó, nekünk tutira mondta, hogy fiú, aztán a 18. héten egyértelműen látszott (számunkra is egyértelműen), hogy lány. :) De sokaknak eltalálják.
21 hkm
A kislányomat 12 hetesen tutira mondták, a kisfiamat 15hetesen valószinűre, 2hét múlva már biztosra. A kisfiam még nem született meg de azóta már mondták többször,h. Fiú és láttam is. 2héten bel
úl kiderül. Különben én is láttam a kukiját már először is 15hetesen.
12 hetesen a doki nekem is aztmondta, hogy valamit lát a lábaközt, ami nem a köldökzsinor... :) De én is fiút éreztem már akkor is.
És még mindig fiúk vagyunk.. :):)
33 hkm
Van ra esely, a fiukra gyakrabban tippelnek a 12 hetesen. Igazabol azert nem egyertelmu, mert ilyenkor kezd kialakulni a nemi jelleg, tehat a nemi szervek meg elegge kezdetlegesek, abbol indulnak ki, ha latszik valami dudorodni, akkor valoszinuleg fiu a baba.
Ha nem latnak semmit, akkor pedig vagy lany, vagy pedig meg nem tart ott a folyamat. Szoval lanyra nem is igazan szoktak tippelni a 12. heten.
A lenyeg: van ra esely, de a tevedes lehetosege is meg boven benne van, szoval baratkozhatsz a gondolattal, de en a helyedben meg lanyra is keszulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!