Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12 hetes uh-on az orvos...

A 12 hetes uh-on az orvos elég biztos volt benne, hogy kisfiúnk lesz. Valóban ennyire hamar lehet már látni, vagy tévedhet?

Figyelt kérdés
Mutatta több nézetből is, így én is láttam. De mégis...biztos lehet?
2012. jan. 4. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekünk 12 hetesen eltalálta a doki a nemét, de hozzátette, hogy azért ne vegyem még készpénznek. Az 5. uh-n már elhittem. :)
2012. jan. 4. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Első fiamnál a 12 hetes uh-on a doki magabiztosan állította, hogy kukacos, a másodiknál a 16. héten derült ki...
2012. jan. 4. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a 12.heti uh-on a szonográfus, hogy majd 20.hét körül megtudom talán, ő nem akar találgatni. :( szerencsések vagytok. 16hetesen (2hét múlva) megyek a nődokimhoz, szerintetek rákérdezzek mi lehet?
2012. jan. 4. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Ó, nekünk tutira mondta, hogy fiú, aztán a 18. héten egyértelműen látszott (számunkra is egyértelműen), hogy lány. :) De sokaknak eltalálják.

21 hkm

2012. jan. 4. 16:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Én tényleg csak azért csodálkozom ennyire, mert a kislányunkat elég későn, a 27. héten mondták kislánynak, addig semmi találgatás, semmi előrejelzés.
2012. jan. 4. 16:07
 6/11 anonim ***** válasza:

A kislányomat 12 hetesen tutira mondták, a kisfiamat 15hetesen valószinűre, 2hét múlva már biztosra. A kisfiam még nem született meg de azóta már mondták többször,h. Fiú és láttam is. 2héten bel

úl kiderül. Különben én is láttam a kukiját már először is 15hetesen.

2012. jan. 4. 16:10
 7/11 anonim ***** válasza:

12 hetesen a doki nekem is aztmondta, hogy valamit lát a lábaközt, ami nem a köldökzsinor... :) De én is fiút éreztem már akkor is.

És még mindig fiúk vagyunk.. :):)

33 hkm

2012. jan. 4. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim 12 hetesen fiut mondott 80%ra,aztan a 15 hetes 4d 100% lanyt,es a down kor 17 hetesen a dokim lanyt latott:-)
2012. jan. 4. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Van ra esely, a fiukra gyakrabban tippelnek a 12 hetesen. Igazabol azert nem egyertelmu, mert ilyenkor kezd kialakulni a nemi jelleg, tehat a nemi szervek meg elegge kezdetlegesek, abbol indulnak ki, ha latszik valami dudorodni, akkor valoszinuleg fiu a baba.

Ha nem latnak semmit, akkor pedig vagy lany, vagy pedig meg nem tart ott a folyamat. Szoval lanyra nem is igazan szoktak tippelni a 12. heten.

A lenyeg: van ra esely, de a tevedes lehetosege is meg boven benne van, szoval baratkozhatsz a gondolattal, de en a helyedben meg lanyra is keszulnek.

2012. jan. 4. 17:03
 10/11 ZsZs27 ***** válasza:
Láttam olyan 4D-s fényképet, amiről még én is meg tudtam állapítani egyértelműen, hogy kisfiút ábrázol. 14 hetes voltam, amikor a férjem az uh-n megkérdezte a dokit, hogy ennyi idősen lehet-e már látni milyen neműek a babák (ikreim vannak). Erre az orvos kiszaladt, behozott egy fényképet, ami egy 12 hetes babát ábrázolt. Tökéletesen lehetett látni a kis kukacot. Bezzeg az én lányaim a szülőszobáig titkolták mik lesznek.
2012. jan. 4. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!