A 12 hetes uh-on az orvos elég biztos volt benne, hogy kisfiúnk lesz. Valóban ennyire hamar lehet már látni, vagy tévedhet?
Figyelt kérdés
Mutatta több nézetből is, így én is láttam. De mégis...biztos lehet?2012. jan. 4. 15:40
11/11 anonim válasza:
Elképzelhet, hogy látja. Nekem a lányt is 11 hetesen megjósolta. Később 15 hetesen teljesen odakukkolt az ulrahanggal és tényleg látható volt a kis cuncijának minden kis részlete:) Párom és anyukám is bent volt és anyukám teljesen elcsodálkozott, hogy mennyire látható a mai felvételeken. Pedig legutóljára 17 éve szülte az egyik hugomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!