Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkorát tévedhet a Doki?

Mekkorát tévedhet a Doki?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy ha most vagyok 19 hetes és ultrahangon az orvosom azt mondta nem látja,de szerinte 70 % hogy lányt lát az mennyire lehet biztos? Ez az orvos nem szokott tévedni,de én nagyon fiút érzek és kíváncsi vagyok vajon tévedhet-e? Köszönöm a választ előre is!

2012. febr. 18. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia

nekem a 18 héten 90% lányt mondott. A 36 héten látta először fiúnak. Kisfiunk született, már 4 éves.

A lányomnál a 14 héten több mint biztos alapon lányt mondtak. A 18 héten fiút. A 28 héttől lányt, és kislány lett. Holnap lesz 2 éves a kiscsajszim.

2012. febr. 18. 22:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon változó, sok ismerős van akinek fiút mondtak és lány lett vagy fordítva! Első terheséggemnél lányt éreztem lány lett, másodiknál fiút éreztem és lány lett.
2012. febr. 18. 22:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsit bizonytalanul, de lányt mondtak és én is annak éreztem. Az is lett, most 13 hónapos.

De tévedhet. 70%ra mondta csak.... később jobban lehet majd látni.

2012. febr. 18. 22:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg a következő ultrahangon, hogy nézzenek rá.
2012. febr. 19. 06:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Nálam eltalálták a lányomra is a fiamra is.

A fiamra már a 12. heti Uh-n mondták h kisherceg.

Azt hallottam h ha kislányt mondanak abból még lehet fiu,de fordítva nem.

2012. febr. 19. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondták 16 és 19 hetesen is hogy x százalék, hogy fiú, majd 20 hetesen is fiút látott ( 3 különböző orvos). 20 hetesen voltam először a magán dokimnál, majd ő 24 hetesen először mondta, hogy lány. "Miért eddig fiút mondtam volna? Dehogy mondtam! Lány!"

Én is fiút éreztem végig. Ma mégis egy 6,5 hónapos gyönyörű pici lány gügyög az ágyon.

Persze, hogy tévedhet, nekem egyszerre 3-an is tévedtek. De ez nem azt jelenti, hogy fog is.

2012. febr. 19. 08:42
 7/11 anonim ***** válasza:

20, 21. hét után szállnak le a heregolyók a zacsiba.

Utána már biztosabbat mondanak. Azért nem meri biztosra mondani szerintem.

2012. febr. 19. 11:18
 8/11 bensdorp ***** válasza:
Az orvos megmondta, jelenleg mennyire biztos, hogy lány: 70%. Az, hogy a fiú eshetőség kisebb esélyt kapott (30%), az nem jelenti azt, hogy tévedés, ha kisfiad születik. :)
2012. febr. 19. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem 2 lányom és 2 fiam van.A fiúkat előbb meg tudják mondani.

20 hetesen már tutira látszik egy fiú.

Ez akkor már KISLÁNY!!!!!!!

2012. febr. 19. 14:47
 10/11 A kérdező kommentje:
DE még nem vagyok 20 hetes, csak majdnem 19.. Na majd látjuk köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 19. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!