Mekkorát tévedhet a Doki?
Szia
nekem a 18 héten 90% lányt mondott. A 36 héten látta először fiúnak. Kisfiunk született, már 4 éves.
A lányomnál a 14 héten több mint biztos alapon lányt mondtak. A 18 héten fiút. A 28 héttől lányt, és kislány lett. Holnap lesz 2 éves a kiscsajszim.
Nekem is kicsit bizonytalanul, de lányt mondtak és én is annak éreztem. Az is lett, most 13 hónapos.
De tévedhet. 70%ra mondta csak.... később jobban lehet majd látni.
Nálam eltalálták a lányomra is a fiamra is.
A fiamra már a 12. heti Uh-n mondták h kisherceg.
Azt hallottam h ha kislányt mondanak abból még lehet fiu,de fordítva nem.
Nekem is azt mondták 16 és 19 hetesen is hogy x százalék, hogy fiú, majd 20 hetesen is fiút látott ( 3 különböző orvos). 20 hetesen voltam először a magán dokimnál, majd ő 24 hetesen először mondta, hogy lány. "Miért eddig fiút mondtam volna? Dehogy mondtam! Lány!"
Én is fiút éreztem végig. Ma mégis egy 6,5 hónapos gyönyörű pici lány gügyög az ágyon.
Persze, hogy tévedhet, nekem egyszerre 3-an is tévedtek. De ez nem azt jelenti, hogy fog is.
20, 21. hét után szállnak le a heregolyók a zacsiba.
Utána már biztosabbat mondanak. Azért nem meri biztosra mondani szerintem.
Nekem 2 lányom és 2 fiam van.A fiúkat előbb meg tudják mondani.
20 hetesen már tutira látszik egy fiú.
Ez akkor már KISLÁNY!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!