Éreztétek már úgy hogy mindjárt "elhagyjátok" a babát?
Figyelt kérdés
Folyton olyan érzésem van, mintha ki akarna esni. Tudom hogy lehetetlen, de elég kellemetlen, és fáj is.2012. febr. 18. 13:25
1/5 anonim válasza:
En is mar ezt erzem, 35 hetes vagyok. Annyira nyom mar lent, h faj, es konkretan azt erzem, h elhagyom. A tegnap este pl a kezevel ott kaparaszott ahol mar a szemeremcsontom van. Hany hetes vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
Én is 35 hetes vagyok.
2012. febr. 18. 13:30
3/5 A kérdező kommentje:
Második babám, az elsővel nem éreztem ilyet. Ugye még nem akar megszületni? Mert sok gond volt a terhesség alatt, és most is gyógyszert szedek, mert vannak fájásaim is.
2012. febr. 18. 13:33
4/5 anonim válasza:
1. vagyok: nekem is 2. baba, de az elsot pont 35 hetre szultem. Vele nem volt ilyen, de hat korabban is jott. Szerintem ez nem azt jelenti, h hamarabb akar jonni, vagyis csak ez nem jelenti azt. Amugy nekem is vannak mar eros josloim 32. het ota, tudoerlelot is kaptam mar. En is felek a koraszulestol, foleg az elso szulesem miatt. Ma vagyok 35 hetes es 3 napos, remelem meg masfel hetet marad, aztan ha nagyon akar, akkor mar johet. Nekem amugy mar mindenem faj, szemeremcsont, combto, fenekem, bordaim, hasam alja mintha szakadna le. Aludni sem tudok, nagyon nyugos vagyok allandoan.
5/5 anonim válasza:
én is 35 hetes vagyok és pontosan ugyan így vagyok ahogyan ti is nagyon nyom a fejecskéje és még ha mocorog is mellé hát akkor aztán minden bajom van nekem első babám és azt hittem csak én vagyok így ezzel az érzéssel kitartás már nincs sok hátra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!