Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok, de a...

8 hetes terhes vagyok, de a párom nem örül a babánknak! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő: párommal közösen szerettünk volna babát! Decembertől nem is szedtem be a gyógyszert! December 24.-én megjött a menzeszem! Kb. egy hónap után január 7.-én mondta,hogy tóljuk a babát! Hogy miért? Anyagi okokra fogta,nem látja a jövöt,nem segélyből akarja felnevelni! Viszont ő nem ilyen volt! Nem is így fogta fel ezeket előtte! Sőt én voltam ilyen,és ő nyugtatgatott mindig! Ezekután is,hogy azt mondta tóljuk nem volt védekezés! A szeretkezés viszont heti5ször általában mindig megvolt! A páromról tudni kell,hogy 36 éves,én 24! Eljött január közepe,amikor nem jött meg,így csináltam tesztet,ami kimutatta a pozítívat! Elmondtam neki,err ő azt mondta,hogy örül neki,de nem megbeszéltük,hogy tóljuk? Mondtam,hogy akkor miért nem védekezett ő,hisz tudta,hogy nem szedek semmit,sőt nem egy füttyentésre veszünk be gyógyszert! Akkor kicsit kiakadtam és bőgtem,magához szorított és nyugtatgatott és mondta szeret! Viszont utána összevesztünk,csúnya szavakat vágtam hozzá dühből! Amikor hazajött a munkából,akkor mondta,hogy nem tud megbízni bennem,becsaptam a gyerekkel,mert ő azt mondta,hogy tóljuk,én mégis terhes vagyok! Nem kell neki most gyerek,nem akar velem lenni! Hiába mondtam neki,hogy nehogy már rámfogja,hogy felcsináltattam magam,annak ellenére,hogy ő azt mondja,hogy tóljuk! Soha nem csaptam be,mindig mindent elmondtam neki,mégis azt mondta,hogy becsaptam és kételkedik bennem! Meg azt is mondta,hogy betudtam volna venni a gyógyszert,csak így könnyebb volt nekem teherbeesnem! Ezen a napon meggyanúsított azzal is,hogy nem kerestem munkát! ez sincs így,mert ő tudja a legjobban,hogy nehéz találni és sok helyre adtam be önéletrajzot! Csak könnyebb neki vádaskodni! Azóta 3hete külön vagyunk! Nem keres,csak vádaskodik,egyszerűen nem hisz nekem,aki mindig mindent megosztott vele! Nem értem,hogy egy 36éve,aki szeretett volna babát,meggondolja magát és amikor megvan,akkor eldob minket! mondta nekem,hogy gondoljam meg a gyereket,mert tönkreteszem vele az életét! Soha nem mondta ki,hogy vetessem el,csak mindig mondta,hogy még van időm és elmehetnék dolgozni,vagy kitanulni vmit..még fiatal vagyok! Én természetesen megtartom,szüleim segítenek mindenben! Csak egyszerűen nem értem miért történik iyen! Nem úgy van,hogy megcsaltam és nem akar békülni! ő benne az van,hogy azt mondta,hogy nem most nem kell baba és mégis megfogant! Amikor szólt,akkor papíron már "2 hetes" terhesnek bizonyult az ember! Ezek után hiába írok neki levelet,hogy ha az is a baja,hogy nehéz feldolgozni,hogy apa lesz,akkor mondja el! Bár soha nem mondta el,mi bántja vagy ilyesmi,mindig magában tartotta! mindig mondtam neki,hogy mondja el,de nem tette! Nem tudom mi lesz! Ezekben az időkben kéne a legjobban mellettem lennie! Nagyon stresszes állapotban vagyok,bár tudom,hogy nem tesz jót a babának,de egyszerűen nem értem ezt az egészet! Egy ilyen miatt,hogy a baba jönni akart és jött is,de pont rosszul jött ki! Örülni kéne neki és nem eldobnia! Szerintetek van esély rá,hogy érdekelni fogja a baba,vagy keresni fog??? Kérdeztem tőle,hogy a vezetéknevét a babának adja e,de még arra sem válaszolt! Kétségbe vagyok esve! Írjatok!
2012. febr. 17. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne keresd,mert akkor még jobban erőltetettnek érzi majd a dolgot.Adj neki időt,hogy feldolgozza.Egy idő után izgatni fogja a dolog.Már 36 éves,ennyi erővel senki sem vállalna gyereket,mert mindenkinek kiszámíthatatlan a jövő.Önző dög,fontosabb ő saját magának.Az ilyen nem érdemel meg egy akkora csodát mint egy kisbaba.Csak az a kérdés hogy te mennyire tudsz erős maradni.Viszont ha a szüleid melletted állnak,akkor az nagy támasz és lehet többet ér,mintha ő lenne veled.Hagyd,hagy főjön a levében.A barátnőm is így járt először és azt csinálta hogy felrakta bizonyos ismerőskereső oldalakra az ultrahangos képeket meg magáról pocakos fotókat és aláírta hogy milyen boldog.Ezt látta a pasi és felkereste.
2012. febr. 18. 08:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Nem fogom keresni! Megpróbálok erős lenni,csak nehéz! Szüleim is azt mondták,hogy örülnie kéne,hogy sikerült a baba! Gyűlölni nem tudom őt! Pontosan azért szerettem vele lenni,mert nem kellett elmondanom azokat,hogy miket szeretnék a jövőben,mert ő is úgyanígy volt ezekkel! Amikor meglett beszélve a baba,akkoris tényleg sokszor olyanokról beszélgettünk,hogy másoknak elég egy sex és már terhes az ember! Bár ez mindenkinél más ki mikor esik teherbe! Nagyon sok párkapcsolata nem volt,mert "kicsapongó ember"volt! Olyan 28éves korától kereste azt a személyt,akivel már komolyabb is lehetne! Volt egy nő,akibe szerelmes volt,de a csaj kihasználta annyira,hogy maradt nála 20ezer! Ezt a legjobb barátja mondta el nekem! Utána megintcsak kereste a kapcsolatokat,nem járt sikerrel,majd összejött egy lánnyal,akit nem szeretett és oda is költözött hozzájuk! Nem voltak sokáig együtt,veszekedés is volt náluk..! A barátja is mondta,hogy az anyóssal ne lakjak egy fedél alatt soha,nem járok jól! De mint anyós szuper! Erre már én is rájöttem! Ezért sem akartam volna odamenni lakni,pláne nem terhesen! Szóval párkapcsolatban nem volt szerencsés! Nálam meg azt mondta,hogy bennem látta meg azt,akit keresett! Ha nem is lesz békülés,akkor biztos vagyok benne,hogy nehezen fog találni magának párt,nem egy kezdeményező típus! Meghát Anyóssal együtt lakni...nem tudom melyik nőnek jön be! Hogyha lesznek képek,akkor tuti én is teszek majd fel képeket! Ahol meg fent vagyunk mind a ketten,ott már megkértem,hogy törölje le a képeinket,ha már nem is vagyunk együtt,akkor minek díszelegjenek ott! Erre az albumot letörölte,meg a kapcsolatban szót,de a kezdőképet nem,és még mindig ott van,pedig lassan 4hete,hogy nem vagyunk együtt! Nem sajnáltatásból írom le mindezeket,csak olyan hihetetlen számomra ez a helyzet! Nehéz elfogadni! Szép napot nektek!
2012. febr. 18. 12:13
 13/15 Babi0906 ***** válasza:
Hát végül is, ha jól belegondolsz a legszebb hónapjaidat tette tönkre bizonyos értelemben :( Mindattól függetlenül amit már írtam, lehet, hogy hamarosan jelentkezni fog és mindent megbán amit tett. Nekem csak saját vélemény volt, hogy biztos megutálnám. Én nagyon szeretem a páromat és ő is engem így ő az az ember az életemben aki a legnagyobb fájdalmat tudná okozni. Imádom a családomat, de az apa szerepét sajnos nem tudják pótolni sem a te sem a pici életében,de talán jön majd egy férfi aki mind a kettőtöknél tudja vállalni a szerepét :)
2012. febr. 18. 13:20
 14/15 anonim válasza:

Szia!

Szerintem se keresd a pasit. Nem ember,aki ilyet tesz a szerelmével és a kisbabájával.Örülök, hogy a szüleid melletted állnak.A picit pedig a saját nevedre vedd fel.

Később lehet találkozol az igazival, aki sajátjaként fogja szeretni a picit.Sok sikert! Majd írj, hogy vagytok és milyen nemű a kisbaba.:)

2012. febr. 18. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia, látom már nagyon régi a kérdés, csak azt szeretném megkérdezni hogy hogyan alakúlt azóta a sorsotok?
2016. jún. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!