Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális? Volt más is így?

Ez normális? Volt más is így?

Figyelt kérdés

Orvosom canesten hüvelytablettát írt fel. Hétfőn tettem fel az utolsót, és ma eléggé elkezdett viszketni. Amikor voltam nála, semmi tünetem nem volt, kenetből állapította meg hogy mi a bajom.

35 hkm

2012. febr. 17. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

A hüvelykúp esetleg felerősítette a maglévő fertőzést (ami előtte nem is okozott érezhető gondot), és most ezért viszkethetsz. Ilyenkor érdemes másik gyógyszert/kúpot kérni vagy egy újabb kezelést végigcsinálni, hogy teljesen kiöljék a fertőzést.

Én hasonlóképp jártam, és meg kellett ismételnem a kezelést.

2012. febr. 17. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A viszketés sok mindentől lehet: alsónemű anyaga, mosószer, betét irritáció pl. Mosakodj langyos kamillás vízben pisilés után gyakran. De ha nem múlik el 1-2 napon belül, akkor újra mondd el a nőgyógyásznak, nehogy valami komolyabb fertőzés legyen.
2012. febr. 17. 21:41
 3/3 Disi ***** válasza:
Betétet használsz? Nekem is volt ilyen problémám és érdekes módon csak a vattát bírtam elviselni, pedig előtte el nem bírtam volna képzelni hogy azt használjak. Ha bármilyen betét használtam nekem is viszketett pedig előtte nekem sem volt tünetem.
2012. febr. 18. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!