Mit jelent normális esetben a gyakori vizelési inger?
Figyelt kérdés
Sajnos már a terhesség előtt is kijártam éjszaka 1-2 max 3 alkalommal de most vagy 10szer is kilátogatok éjszaka, ez még bele fér vagy ez már túl sok ? Mi lesz később? 10+1 km2012. febr. 16. 16:30
1/4 anonim válasza:
Szerintem a második trimeszter felé ez enyhülni fog, aztán a végén újra felerősödhet, amikor már nagy a baba.
2/4 anonim válasza:
nekem is ez van.en kicsi koromtol jarok ejszaka pisilni legalabb ketszer.most azt hittem csak a terhesseg elejen lesz ez a folyton pisiles mert elso gyerekkel ugy emlekszem az elejen meg a vegen volt csak.de most komolyan mondom szornyu.mar 21hetes vagyok es folyamatosan pisilnem kell.mindig.elmegyek,feloltozok utana,lehuzom a wc-t es megint erzem h kell.par hete volt kb 1het h nem mentem annyit,meg is orultem neki h vegre vege,de aztan vissza jott,es raadasul en alapbol keveset iszom.mi lenne ha sokat innek,vagy annyit amennyi egxebkent is ajanlott??nagyon nehezen viselem,ez az egy tunetem van,de szornyu.nem tudok elindulni sehova mert bepisilek,autoval utazni vagy vonattal?na arrol ne is beszeljunk.nem tudom mi lesz velem ha tenyleg vegig ez lesz.na meg szekrekedes.....
3/4 anonim válasza:
Velem is ez volt (sok-sok vizelési inger) és a doki mikor megvizsgált azt mondta a baba feje a húgyhólyagon fekszik, mint egy párnán, ezért nem meglepő. Viszont azt is hozzátette, hogy ideális a méhalkatom, könnyen fogok szülni. Igaza lett! :)
Egyébként úgy láttam, hogy akik eleget isznak nincs ilyen gondjuk. Talán mert nem sűrűsödik be a vizeletük és nem áll fenn olyan aktívan a fertőzés lehetősége. Nem tudom, mindenesetre érdekes.
4/4 anonim válasza:
Épp hogy sokat kellene inni, akkor javul a helyzet!
Úgyhogy kedves 2, igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!