13 hetes vagyok, eddig 2,5 kiló jött fel rám. Soknak tartom. Ti mennyit híztatok a 20. hétig? Ebből az első trimeszter végéig?
Első terhességnél 6 kiló ment a 20.hétig, utána baj történt.
Másodiknál 4 kiló ment a 20.hétig, a 30.héttől fogytam, szülésig összvissz 7 kilót híztam.
Most a 14. hétig semmit nem híztam.
Szia!
Nekem ugyanannyi ugrott fel a 13. hétig, mint neked. Most vagyok 21 hetes és összesen +3kg-nál járok. Valószínű annak is köszönhető, hogy már nem féltem a babát a tornától és elkezdtem mozogni, de amúgy is mérséklődött a hízás.
Ahogy itt olvastam korábban, mindenkinél más. Az én védőnőm azt mondta a 13. heti súlyomra, hogy teljesen normális. Ne aggódj, most a baba a fontos, nem a kilók! :)
Szia!
Én fogytam az elején két kilót és most 15 hetesen annyi vagyok mint az utolsó mensinél. Pedig nem diétázok és nem is mozgok annyit. De nem ringatom magam ebben a jó helyzteben, mert tuti a végére feljön majd 15 kiló! Nem sok a 2.5 kg hízásod, nyugi!
Nagyon köszönöm mindenkinek, most már nem látom olyan vészesnek a helyzetet! :-)
175 cm vagyok és nekem is volt fél éve egy vetélésem, így kímélő üzemmódban vagyok itthon. Féltem, hogy emiatt kicsit megugrott a súlyom. De akkor normális ez így, nem voltak rosszulléteim az elején, nem hánytam.
Még egyszer köszönöm.
A 20. hetet azért kérdeztem, mert azt mondják, ami addig feljön, azt a legnehezebb leadni majd. Egy kicsit így is túlsúllyal kezdtem, 74 kg-mal.
További szép és boldog babavárást/babázást mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!