19 hetes kismama vagyok, nagyon feszül a hasam alja mär vagy ket hete szinte egesz nap. Mäs kismamanak is van hasonlo panasza?
Igen, nekem a 17. het utan kezdodott. Nem akarlak elkeseriteni, es lehet nalad maskepp lesz ( ezt kivanom), de nekem sajnos egyre rosszabb lett. Feszules atment fajasba, konkretan hetek ota annyira faj, szur, nyom az alhasam, h minden lepes nehezemre esik.
Remelem neked nem lesz ennyire rossz a helyzet! Szep babavarast!
Igen, sokszor az volt az érzésem (és most is az), hogy mintha le akarna szakadni a hasam alja.
Mostanában viszont a szeméremcsontom fáj iszonyatosan...
30 hkm.
Elso vagyok: en is folyamatosan ezt a leszakadas erzest erzem, ereztem, es egesz nap. : ( Most 35 hetes vagyok. Nekem is 2. baba, es az elso korababa volt, 35 hetre szuletett. Vegigaggodtam ezt a terhesseget a koraszules miatt.Most mar 2 nap pluszban vagyunk az elsohoz kepest, remelem meg 2 hetet bent marad.
Neked hany hetre szuletett az elso?
Latom nagyon hasonlo az esetunk. Nekem is valami felszallo fertozes miatt ment el a magzatvizem. Es en is most kulfoldon elek. : ) Erdekes...
Ne izguljal, ez a feszules szerintem normalis dolog, nyulnak a szalagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!