Kismama vagyok, szeretnék OKJ-s tanfolyamra járni. Van valami kedvezményem mint kismamának?!
Figyelt kérdés
már van egy államilag támogatott OKJ-s tanfolyamom.2010. jan. 19. 18:50
1/5 anonim válasza:
Én itt már a 2.-ra járok!
2/5 anonim válasza:
Tudtommal nincs, de alanyi jogon az első okj ingyenes.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
Másodiknak:április közepére vagyok kiírva.de a tanfolyam kezdődik már akkoriban.
Első baba és nem tudom hogy összetudnám-e egyeztetni a tanulással.
A tanfolyam május 8.-án kezdődne,akkor lenne 1 hónapos a babám ha minden a forgatókönyv szerint megy majd.
Belevágjak?
3 hetente 1 nap lenne,fogalmam sincs hogy baba mellett menne-e...!
2010. jan. 19. 21:00
4/5 A kérdező kommentje:
Vagyis az első válaszolónak írtam:)
2010. jan. 19. 21:05
5/5 anonim válasza:
Ha az efeb-en néztél valamit akkor vannak olyan tanfolyamok amit úgy végzel el ,hogy e-mail-en kapod az anyagot és nem kell bejárni (E-learning)! Szerintem vágj bele,nem olyan nehéz ,persze van benne kihívás! Nagyon rendesek az oktatok segítenek sokat! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!